Yritysten virkistyspäivä

Blogi / Yritysten virkistyspäivä

Yritysten virkistyspäivä

Ainutkertainen yrityksen virkistyspäivä tarjoaa luontoelämyksiä ja uusia kokemuksia

Onko suunnitelmissanne yrityksen virkistyspäivä, josta puhutaan vielä pitkään?

Nuuksion Taika tarjoaa tiimien kehitys- ja virkistyspäiviin useita elämyksellisiä konsepteja. Vai miltä kuulostaisivat selviytymistaitojen hiominen niin luonnossa kuin työelämässä? Entä virkistyspäivä rantahuvilalla järven rannalla, yhdistettynä ulkoilma-aktiviteetteihin ja rantasaunaan? Tai perinnepidot hirsimökissämme Wäinölässä, jossa kokoustamiseen yhdistyvät perinteikkäät tarjoilut ja ohjelmanumerot?

Jokainen näistä tiimipäivistä on kokonaisvaltainen elämys, jossa näyttämönä toimii Nuuksion kaunis luonto.

Kaikkiin virkistyspäiväpaketteihimme on myös luontevaa yhdistää kokoustaminen. Teille voidaan myös aina järjestää mahdollisuus sisätiloihin Wäinölässä. 

Tiimipäivät muotoutuvat toiveidenne mukaan ja ohjelmaan löytyy useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Osa ohjelmanumeroista voidaan järjestää myös omatoimisesti, ilman opasta. Saatte aina valita myös tiimillenne mieleisen ateriapaketin, jossa on hyödynnetty paikallisia raaka-aineita sekä luonnon antimia.

Päivän päätteeksi osallistujat ovat metsän virkistämiä, ryhmätoiminnasta inspiroituneita, herkullisten ja erähenkisten aterioiden ravitsemia sekä monta uutta kokemusta rikkaampia.

Sijaitsemme Pohjois-Nuuksiossa, Nuuksion kansallispuiston kainalossa, vain 40 km päässä Helsingin keskustasta. Tiimipäivät voidaan halutessanne järjestää myös Haltian ympäristössä.

Tarjoamme yrityksille kolmenlaisia valmiiksi mietittyjä ohjelmakokonaisuuksia.

 

Selviytymispäivä – alkukantaisia erätaitoja sekä tietoisuusharjoitteita ja stressinhallintaa

Selviytyjän virkistyspäivä starttaa reipashenkisellä ulkoilulla – nuotiopaikalle matkaten. Matkaa voi taittaa jalkapatikalla tai vuokrattavilla Fatbike-pyörillä.

Virkistyspäivän voi suorittaa niin omatoimisesti kuin ohjattuna. Eräoppaan kanssa ohjelmaan sisältyy värikäs tarinointi luonnosta ja vuodenajoista – kuten muuttolinnuista, villiyrteistä ja metsän eläinten jäljistä.

Nuotilla luvassa on erähenkistä herkuttelua ja sopiva hetki yhteiselle kokoukselle. Omatoimiretkellä nuotiotuli on tullessanne valmiina ja tarjoilut odottamassa paikan päällä. Tarjoilun voi valita neljästä vaihtoehdosta, joiden raaka-aineissa korostuu luonnon kosketus. Vaihtoehtoina löytyy niin riistaa, savulohta kuin metsäsieniä, ja ateria tarjoillaan vastuullisesti Kupilkan kestoastioista. Retkiaterian kruunaa aito nokipannukahvi tai yrttijuoma, Wäinönpullien ja lettujen kera.

Saapuminen lihasvoimalla

Kun työyhteisö on ravinnut mieltä ja kehoa, on innostavan ohjelman aika. Vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti – luonnon selviytymistaitojen hiomisesta stressinhallintaa tukevaan tietoisuusharjoitteluun.

”Selviytymistaidot luonnossa” on eräoppaidemme kehittämä uudenlainen konsepti, jossa heittäydytään nykyihmiselle vieraammalle maaperälle – selviytymiseen ilman nykyaikaisia apuvälineitä. Tuokion aikana opitaan sytyttämään tuli ilman tulitikkuja, majoittumaan suojaisasti ilman telttaa sekä hankkimaan ravintoa metsästä. Harvinaisia taitoja, jotka voivat joskus osoittautua kullanarvoisiksi.

Ohjelmavaihtoehtoihin sisältyy myös mindfulness-ohjaajan kanssa suoritettava rauhallinen kävelylenkki, jossa matkaa tahdittavat 10 tietoisuusharjoituksia sisältävää rastia. Kukin rasti koostuu rauhallisista harjoitteista, joissa työyhteisönne jäsenet harjoittavat tietoisuustaitojaan tunnelmallisesti luonnon helmassa. Rastit voidaan suorittaa myös omatoimisesti, jolloin pääsette kuulemaan ohjaajan neuvot rastin suorittamiseen kultakin rastilta löytyvästä QR-koodista.

Lisää toimintaa kaipaaville tarjoamme myös jousiammuntaa ja kädentaito-oppeja. Halutessanne paikalle voi saapua myös tunnelmaa nostattava pelimanni – soittamaan, laulamaan ja laulattamaan työyhteisöänne.

Selviytyjän virkistyspäivään voitte valita halutessanne useampia ohjelmaosioita.

Päivä Paratiisissa – ulkoilma-aktiviteetteja, kädentaitoja ja rentoutumista

Meillä voitte viettää myös elämyksellisen päivän järven rannalla viihtyisässä Villa Paratiisissa: hyödyntäen rantahuvilaamme kokoustamiseen, nauttien aktiivisista ulkoilmaohjelmista, kädentaitojen harjaannuttamisesta ja päivän lopuksi aidosta rantasaunasta. Lisäpalveluna meiltä löytyy myös palju.

Aktiivisille tekijöille tarjoamme fatbike-pyöräilyä, melontaa ja kalliolaskeutumista sekä lempeää asahia tai joogaa. Tarjoamme myös ohjelmaa perinteikkäiden kädentaitojen tiimoilta. Osallistujat voivat osallistua mm. perinteisen (ja jälleen trendikkään) miniryijyn valmistukseen tai huovuttaa itselleen avaimenperän. Päivään voi valita eri vaihtoehdoista kaksi ohjelmanumeroa – toiveenne mukaan.

Wäinölän perinnepäivä – tunnelmalliset pidot wanhan ajan hengessä

Haluaisitteko viedä tiiminne hetkeksi menneelle aikakaudelle – kauas kiireestä ja sykkeestä?

Työyhteisöt voivat vuokrata perinteisen hirsirakennuksemme Wäinölän sekä järjestää kokouksen, ruokailun ja osan aktiviteeteista tunnelmallisesti sisätiloissa ja läheisillä nuotiopaikoilla.

Wäinölä on rautakauden henkeen rakennettu hirsirakennus, jossa korostuvat käsityö ja perinteikkäät yksityiskohdat. Wäinölän pidoissa nautitaan perinteisiä vanhan ajan herkkuja, elävän tulen äärellä. Pidot voidaan järjestää Kalevala-, viikinki- tai talonpoikaisteemalla.

Kolme tuntia kestävissä pidoissa osallistujat saavat nauttia kolmen ruokalajin aterian sekä kahden esiintyjän järjestämästä ohjelmasta. Ikiaikaisissa Kalevala-pidoissa runonlausunnasta, laulusta ja tarinoinnista vastaavat Kalevasta tutut Tapio ja Mielikki. Viikinkipidoissa tupaan saapuvat viikinkipäällikkö Harald ja emäntänsä Helga. Lämminhenkisissä talonpoikaispidoissa tunnelmasta vastaavat piikatyttö Hulda ja renkipoika Jalmari.

Päivän aikana osallistujat saavat kokea entisaikojen pitotunnelmaa – rennon iloisella otteella. Työporukalle voi ollakin antoisaa nähdä kollegat uudessa ympäristössä, uudessa valossa.

Nuuksion Taika – vastuullisten erätaitojen ja virkistyspalveluiden asiantuntija

Tiesithän, että tarjoamme palvelumme kestävän kehityksen mukaisesti ja meille on tärkeää huomioida kaikessa toimintamme ympäristövaikutukset. Olemme Green Key sertifioitu yritys ja mukana ympäristöystävällisen majoitus- ja ohjelmapalvelutoiminnan kehittämisessä.

Missiomme on olla vastuullinen paikka kokea, vierailla ja toimia.

Haluatko tarjota työyhteisöllenne unohtumattoman tiimipäivän?

Ota meihin yhteyttä ja autamme suunnittelemaan työporukallenne inspiroivan virkistyspäivän!

Yritysten virkistyspäivä

Ainutkertainen yrityksen virkistyspäivä tarjoaa luontoelämyksiä ja uusia kokemuksia Onko suunnitelmissanne yrityksen virkistyspäivä, josta puhutaan vielä pitkään? Nuuksion Taika tarjoaa

Lue lisää »
Meikkaus ja kampaus VALOAhair

Juhlat Kalevala-tyyliin

Vangitse entisaikojen taika,järjestä unohtumattomat teemajuhlat. Kun haluat juhlia Kalevala-tyyliin, lue nämä viisi vinkkiä: juhlatila, musiikki, ruoka, ohjelma ja puvustus.

Lue lisää »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla!