RUOANLAITTO

Villa Paratiisi / Ruoanlaitto

VILLA PARATIISIN KEITTIÖTILAT

Huvilassa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Kauttamme järjestyy myös tarjoilut kuten savukala.

Huvilassa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Kauttamme järjestyy myös tarjoilut kuten savukala.

Astiasto

20 henkilölle, mm. viini- ja shamppanjalasit

Kylmää

jääkaappi-pakastin ja party cooler

Tulet

2 kpl ulkona, sisällä takka ja puulämmitteinen sauna

Grillaus

grillipihdit, lastat ja ruokaöljy, omat hiilet mukaan

KEITTIÖTILAT SISÄLLÄ

Hyvin varusteltu keittiö

Keittiössä on kaasuliesi, sähköuuni, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin ja astianpesukone. Kookkaassa Festivo-jääkaapissa on reilusti tilaa sekä pakastinlaatikko. 

Huvilan varusteisiin kuuluu astiasto 20 henkilölle, mm. isot ja pienet lautaset, aterimet, isot ja pienet juomalasit, kahvikupit, viini-ja kuohuviinilasit, jälkiruokalasit ja snapsilasit. Keittiössä on suodatinpussit, perusmausteet, sokeri ja jauhot asiakkaiden käytössä. 

KEITTIÖTILAT ULKONA

Katetussa pihakeittiössä on hellauuni ja tulisija, jossa voi grillata ja polttaa myös hiiliä (omat hiilet mukaan). Pihakeittiötä voi käyttää ympäri vuoden.

Kesäaikaan käytössä myös ulkojääkaappi esim. juomille.

Vuokraa verkkokaupasta tarvikkeet ruuanlaittoon nuotiolle.

“Tämä loistava paikka tarjosi meidän seurueelle täydellisen viikonlopun. Upeat puitteet: maisema, tilat, ranta ja ystävällinen palvelu alusta loppuun. Sielu lepäsi ja koimme jotain todella ainutlaatuista.”

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla!