EHDOT

Meistä / Varausehdot

Vuokrauksen ehdot

Nuuksion Taika Oy

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

0505050869

Nuuksion Taika Oy

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

0505050869

Tutustu ehtoihin ja varaa vierailusi

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen henkilö tai muu taho. Asiakkaalle lähetetään sähköinen lasku, joko verkkolasku tai lasku sähköpostiin. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava kolmen vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä viitenumerolla. Välttyäksemme epäselvyyksiltä, ilmoitathan mikäli lasku maksetaan toisella nimellä kuin varaus on tehty. Varausmaksu 250 euroa tulee maksaa kahden vuorokauden sisällä, maksu vahvistaa varauksen. 

Loppumaksu, joka sisältää loppuosan vuokrasta sekä tilatut lisäpalvelut, tulee maksaa 5 viikkoa (35 vrk) ennen varauksen alkua. Yritysten kokous-ja virkistyspäivän tilavuokra maksetaan yhdessä erässä varauksen yhteydessä, lisäpalvelut laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Varaus voidaan myös tehdä nuuksiontaika.johku.com -verkkokaupan kautta Visma Pay:n tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Varauksissa olevat virheet ostajan tai myyjän puolelta tulee ilmoittaa vuorokauden kuluessa maksusta. Luottokortilla maksamisessa ostajalla turva luottokortin myöntäjän puolesta sairastapauksissa yms. Verkkokaupassa koko summa maksetaan kerralla ja peruutuksissa pidätetään 250 euron varausmaksu, kun peruutus tapahtuu 5 viikkoa (35 vrk) ennen. Myyjällä ei ole velvollisuutta maksaa takaisin kokonaisuudessa mm. yllättävien sairastapauksien varalta. Varauksen tulee noudattaa määriteltyjä minimi- ja maksimiviipymäaikoja, vaikka verkkokaupassa muu ostaminen olisi mahdollista (myyjällä oikeus perua virheellinen tilaus).

PERUUTUSEHDOT

Yksityiset: Varauksen peruuttamisesta pidätetään 250  euron varausmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu aikaisemmin kuin 5 viikkoa (35 vrk) ennen varauksen alkua, voi asiakas siirtää varauksen kerran toiseen ajankohtaan (mikäli ajankohta on kalliimpi, niin asiakas maksaa erotuksen). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 5 viikkoa (35 vrk) ennen varauksen alkua, veloitetaan koko vuokrasumma. 

Yritykset: Mikäli varauksen alkuun on enemmän kuin 5 viikkoa (35 vrk), varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan ilman kustannuksia . Mikäli varauksen alkuun on alle 5 viikkoa (35 vrk), mutta enemmän kuin viikko (7 vrk), niin tilaisuus on mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan maksamalla 50% tilavuokrasta (mikäli ajankohta on kalliimpi, asiakas maksaa erotuksen). Mikäli tilaisuuteen on aikaa alle viikko (7 vrk), pidätämme koko vuokrasumman. Maksettuja tilavuokria ei palauteta. 

Nuuksion Taika: Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta. Mikäli kyseessä on virheellinen hinnoittelu/ajankohta tai ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan – poikkeudet varausmaksun suhteen.

OLESKELU TILOISSA

Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuun saapumisajankohtaan. Jos asiakas ei palauta avaimia ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. 

Teltan ja asuntovaunun käyttö sekä paljun tuominen alueelle on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta on ilmoitettava varausta tehtäessä, niistä peritään erillinen lisämaksu. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa sekä katetuilla terasseilla, se on sallittu vain merkityillä paikoilla. 

Tila on asiakkaan käytössä tarjouksessa sovitun ajan, tilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on varattaessa sovittu.   

OHJELMAT JA TARJOILUT

Kauttamme järjestyvät myös ohjelmat sekä tarjoilut, ruokalista löytyy sivuiltamme. Kaikki tarjoilut ovat laktoosittomia, valmistamme myös muut erityisruokavaliot joista veloitamme alkaen 3,50 €/ tarjoilu. Tarjoilut (erityisruokavaliot ja lopullinen osallistujamäärä) sekä ohjelmapalvelut  tulee suurten ryhmien (yli 20 hlöä) kohdalla ilmoittaa 2 viikkoa (14 vrk) ennen ajankohtaa ja pienten (alle 20 hlöä) ryhmien kohdalla viikko (7vrk) ennen, jonka jälkeen veloitamme tarjouksen mukaisesti. Korona-tilanteen johdosta voidaan kaikki palvelut siirtää toiseen ajankohtaan vielä viikko (7 vrk) ennen ajankohtaa.

Meillä ei ole anniskeluoikeuksia joten voitte tuoda omat juomat mukananne.

Mikäli ohjelman alku viivästyy asiakkaasta johtuen tai kestää sovittua pidempään, veloitamme lisäajasta 45 €/h/työntekijä.

Yritysten palvelut laskutetaan tilaisuuden jälkeen, yksityishenkilöiden kohdalla laskutus on 2 viikkoa (14 vrk) ennen ajankohtaa.

VILLA PARATIISI  

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, astiat (vähintään 20 hlölle) sekä energia lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Vuokraan sisältyy kaski korillista polttopuita/vuorokausi. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Yksityisasiakkaat voivat hankkia lisäpalveluita kuten lisäpuita, liinavaatteet ja pyyhket verkkokaupan kautta. Yritysasiakkaita laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Huvilan vuokraan ei sisälly siivousta, sen voi hoitaa omatoimisesti huvilasta löytyvän siivousohjeen mukaan tai ostaa lisäpalveluna etukäteen. Siivoukseen ei sisälly astioiden pesu eikä roskien vienti, roskat tulee viedä autotallin luokse niille merkityille paikoille. Mikäli tölkit ja pullot kerätään niille varattuihin astioihin, ne voi jättää hvuilaan. Mikäli huonekaluja on siirretty, ne tulee laittaa paikoilleen. Mikäli siivous on suoritettu puutteellisesti  tai se vaatii normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h. Kokous- ja virkistyspäivien tilavuokraan sisältyy siivous ja  roskien vienti.  

Koska huvila sijaitsee aivan järven rannalla, ulkona ei ole lupa soittaa kaiuttimista musiikkia klo 22. jälkeen ja asiakkaiden on huomioitava muut rannan asukkaat. 

NUUKSION WÄINÖLÄ

Wäinölän vuokraan sisältyy kalusteet, energia, polttopuut ja siivous sekä kuivakäymälät ja nuotiopaikka Wäinölän vieressä. Mikäli siivoukseen kuluu normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h. 

VAHINKOJEN KORVAUKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE

Asiakas on velvollinen korvaamaan oleskelunsa aikana tulleet vahingot, jotka koskevat rakennuksia,  piha-alueita tai irtaimistoa. Tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava  viipymättä. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. 

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia vuokranantaja ei kohtuudella voinut estää. Vuokranantaja ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Lohjan käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

OIKEUDET MUUTOKSIIN

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VUOKRATILAMME
VILLA PARATIISI

RANTAHUVILA

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, jossa viihdyt perheen ja ystävien sekä työporukan kesken.

Rantahuvilan kapasiteetti sopii 20 henkilön tilaisuuksiin. Huvilan ja pihamökkien huoneet sopivat 15 henkilön majoitukseen. 

Pihamökit sijaitsevat huvilan pihapiirissä ja ne vuokrataan vain päämökin yhteydessä. 

TAPAHTUMA- JA JUHLATILA

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen paikka metsän siimeksessä, jossa voit viettää ikimuistoisent hetken perheen, ystävien ja työkaverien kanssa. Wäinölän tuvassa on tilaa 45 henkilölle ja pihapiirissä on nuotiopaikat sekä tilaa ulkona tapahtuville ohjelmille. 

NUUKSION WÄINÖLÄ
Lahella-kompassi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Lähellä

Tilamme sijaitsevat vajaan 40 km päässä lentokentältä ja Helsingistä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa.

Monipuolinen-ruori-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Monipuolinen

Tilamme ympäristöineen sopivat yrityksille ja yksityisille, työhön ja vapaalle, kokoukseen sekä juhlaan.

Vastuullinen-kuusi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Vastuullinen

Olemme sitoutuneet kestävän luontomatkailun periaatteisiin ja teemme toiminnassamme vastuullisia valintoja.