EHDOT

Meistä / Varausehdot

Vuokrauksen ehdot

Nuuksion Taika Oy

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

0503644333

Nuuksion Taika Oy

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

0503644333

Tutustu ehtoihin ja varaa vierailusi

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Yksityiset

Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen. Villa Paratiisin varaus tehdään nuuksiontaika.johku.com -verkkokaupan kautta Visma Pay:n tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Varauksissa olevat virheet ostajan tai myyjän puolelta tulee ilmoittaa vuorokauden kuluessa maksusta. Luottokortilla maksamisessa ostajalla on turva luottokortin myöntäjän puolesta sairastapauksissa yms. Myyjällä ei ole velvollisuutta maksaa takaisin tilavuokraa mm. yllättävien sairastapauksien varalta. Varauksen tulee noudattaa määriteltyä maksimiviipymäaikoja, Myyjällä on oikeus perua virheellinen varaus, vaikka ostaminen verkkokaupassa olisi onnistunut. Varausta ei ole mahdollista vuokrata edelleen.

Wäinölän varaus tehdään sähköpostilla ja lasku tulee sähköpostiin.

Yritykset

 Asiakkaalle lähetetään sähköinen lasku, joko verkkolasku tai lasku sähköpostiin. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava kolmen vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä viitenumerolla. Välttyäksemme epäselvyyksiltä, ilmoitathan mikäli lasku maksetaan toisella nimellä kuin varaus on tehty. 

Tilavuokra maksetaan yhdessä erässä varauksen yhteydessä, ruokailut ja ohjelmat laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

PERUUTUSEHDOT

Vahvistettu varaus on sitova. Mikäli varauksen alkuun on enemmän kuin 5 viikkoa (35 vrk), varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan maksamalla siirtomaksu 250€ (mikäli ajankohta on kalliimpi, asiakas maksaa erotuksen). Maksettuja tilavuokria ei palauteta. Mikäli peruutuksen syy on esim. sairaus, niin asiakkaan kannattaa selvittää vakuutusyhtiön tai luottokunnan kanssa tilanne. 

Nuuksion Taika: Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta. Mikäli kyseessä on virheellinen hinnoittelu/ajankohta tai ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

OLESKELU TILOISSA

Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuun saapumisajankohtaan. Jos asiakas ei palauta avaimia ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. 

Teltan ja asuntovaunun käyttö sekä paljun tuominen alueelle on kielletty ellei toisin sovita etukäteen. Lemmikkieläinten tuomisesta on ilmoitettava varausta tehtäessä, niistä peritään erillinen lisämaksu. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa sekä katetuilla terasseilla, se on sallittu vain merkityillä paikoilla. 

Tila on asiakkaan käytössä tarjouksessa sovitun ajan. Tilassa voi oleskella vain sovittu määrä henkilöitä: Villa Paratiisissa 14 henkilöä ja Wäinölässä 40 henkilöä, ellei toisin ole sovittu. Mikäli tiloissa on enemmän henkilöitä kuin on sovittu, ylimääräisistä henkilöistä peritään 50€/hlö. Vauvoja ja pieniä lapsia ei lasketa henkilömäärään.

OHJELMAT JA TARJOILUT

Kauttamme järjestyvät myös ohjelmat sekä tarjoilut, ruokalista löytyy sivuiltamme. Kaikki tarjoilut ovat laktoosittomia, valmistamme myös muut erityisruokavaliot joista veloitamme lisämaksun. Tarjoilut (erityisruokavaliot ja lopullinen osallistujamäärä) sekä ohjelmapalvelut  tulee ilmoittaa 2 viikkoa (14 vrk) ennen ajankohtaa, jonka jälkeen veloitamme tarjouksen mukaisesti. Pidätämme oikeuden  tarkistaa tarjoilujen hinnat kaksi viikkoa ennen ajankohtaa, mikäli kuluttajahinnat ovat kohonneet.

Meillä ei ole anniskeluoikeuksia joten voitte tuoda omat juomat mukananne.

Mikäli ohjelman alku viivästyy asiakkaasta johtuen tai kestää sovittua pidempään, veloitamme lisäajasta 45 €/h/työntekijä.

Yritysten tarjoilut laskutetaan tilaisuuden jälkeen, yksityishenkilöiden kohdalla laskutus on 2 viikkoa (14 vrk) ennen ajankohtaa.

VILLA PARATIISI  

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, astiat (vähintään 20 hlölle) sekä energia lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Vuokraan sisältyy 2 korillista polttopuita/vuorokausi. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Yksityisasiakkaat voivat hankkia lisäpalveluita kuten lisäpuita, liinavaatteet ja pyyhket verkkokaupan kautta. Yritysasiakkaita laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Huvilan vuokraan ei sisälly siivousta, sen voi hoitaa omatoimisesti huvilasta löytyvän siivousohjeen mukaan tai ostaa lisäpalveluna etukäteen. Siivoukseen ei sisälly astioiden pesu eikä roskien vienti, roskat tulee viedä autotallin luokse niille merkityille paikoille. Mikäli tölkit ja pullot kerätään niille varattuihin astioihin, ne voi jättää hvuilaan. Mikäli huonekaluja on siirretty, ne tulee laittaa paikoilleen. Mikäli siivous on suoritettu puutteellisesti  tai se vaatii normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h. 

Koska huvila sijaitsee aivan järven rannalla, ulkona ei ole lupa soittaa kaiuttimista musiikkia klo 22. jälkeen ja asiakkaiden on huomioitava muut rannan asukkaat. 

NUUKSION WÄINÖLÄ

Wäinölän vuokraan kuivakäymälät ja nuotiopaikka Wäinölän vieressä. Siivouksesta ja polttopuista on lisämaksu. Tarjoilujen hintaan sisältyy astiat, jos tarjoilut hoidetaan omatoimisesti, niin astiuoista peritään maksu. Mikäli siivoukseen kuluu normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h. 

VAHINKOJEN KORVAUKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE

Asiakas on velvollinen korvaamaan oleskelunsa aikana tulleet vahingot, jotka koskevat rakennuksia,  piha-alueita tai irtaimistoa. Tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava  viipymättä. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. 

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia vuokranantaja ei kohtuudella voinut estää. Vuokranantaja ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Lohjan käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

OIKEUDET MUUTOKSIIN

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Vuokratilamme
VILLA PARATIISI

RANTAHUVILA

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, jossa viihdyt perheen ja ystävien sekä työporukan kesken.

Rantahuvilan kapasiteetti sopii 20 henkilön tilaisuuksiin. Huvilan ja pihamökkien huoneet sopivat 15 henkilön majoitukseen. 

Pihamökit sijaitsevat huvilan pihapiirissä ja ne vuokrataan vain päämökin yhteydessä. 

TAPAHTUMA- JA JUHLATILA

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen paikka metsän siimeksessä, jossa voit viettää ikimuistoisent hetken perheen, ystävien ja työkaverien kanssa. Wäinölän tuvassa on tilaa 45 henkilölle ja pihapiirissä on nuotiopaikat sekä tilaa ulkona tapahtuville ohjelmille. 

NUUKSION WÄINÖLÄ
Lahella-kompassi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Lähellä

Tilamme sijaitsevat vajaan 40 km päässä lentokentältä ja Helsingistä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa.

Monipuolinen-ruori-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Monipuolinen

Tilamme ympäristöineen sopivat yrityksille ja yksityisille, työhön ja vapaalle, kokoukseen sekä juhlaan.

Vastuullinen-kuusi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Vastuullinen

Olemme sitoutuneet kestävän luontomatkailun periaatteisiin ja teemme toiminnassamme vastuullisia valintoja.

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla!