VILLA PARATIISI

Rantahuvila Villa paratiisi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken.

Tule kokemaan Paratiisin taika!

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken.

Tule kokemaan Paratiisin taika!

Lähellä

Helsinkiin alle 40 km

Majoitus

14 sänkyä

Oma rauha

1 ryhmä kerrallaan

RANTAHUVILA

Järven rannalla, luonnon helmassa, omassa rauhassa, vastuullisesti

Villa Paratiisi on rakennettu vuonna 1961 metsästysmajaksi ja remontoitu perusteellisesti. Huvilassa on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilan tilat ja vesi lämpenevät maalämmöllä ja oma jätevesijärjestelmä huolehtii asianmukaisesti jätevesistä.

Pyrimme minimoimaan ympäristön kuormitusta mm. kierrättämällä jätteet, mihin opastamme myös vieraitamme. 

ENEMMÄN KUIN MÖKKI

Villa Paratiisissa on tilaa yhdessäoloon, tilava olohuone, hyvinvarusteltu keittiö, viihtyisät saunatilat ja suuret terassit. Sisällä ja ulkona 20 henkilöä mahtuu pöytien ääreen. Huvilan päärakennuksessa on 2 makuuhuonetta ja huvilan vieressä olevissa kahdessa mökissä 4 huonetta, joissa on yhteensä 14 vuodepaikkaa.

Korkeatasoinen ja hyvin varusteltu huvilamme sisältää välttämättömyystarvikkeet kuten wc- ja talouspaperit sekä käsipyyhkeet. Lisäksi vuokrattavissa mm. liinavaatteita ja ulkoiluvälineitä. Kattava WiFi käytössä.

TILAMME YHDESSÄOLOON
sauna-villa-paratiisi-kesamaisema-nuuksion-taika-1300

SAUNA

Puilla lämpiävä sauna, jonka ylälauteille mahtuu 7 henkilöä. 

Villa Paratiisi rantahuvilan olohuone

MAJOITUSTILAT

Kuusi majoitushuonetta ja 14 sänkyä huvilassa ja pihamökeissä. 

pihakeittio-tulilla-villa-paratiisi-huvila-jarven-rannalla-nuuksion-taika-1300

KEITTIÖTILAT

Pihakeittiö katetulla terassilla ja hyvin varusteltu sisäkeittiö kokkaukseen.

villa-paratiisi-nakyma-terassilta-nuotiopaikka-huvila-jarven-rannalla-kesa-asussa-nuuksion-taika-1300

TERASSIT

Huvilan eteläpäädyn terassilla juodaan aamukahvit, etuterassilla nautitaan päivänpaisteessa lounas ja ilta-auringossa viihdytään saunan terassilla. 

Villa Paratiisi rantahuvilan oloohuone

OLOHUONE

Sisätilat yhdessäoloon ja ruokailuun tinkimättä nykyajan mukavuuksista. Olohuoneen kaksi tukevaa puupöytää ovat yhdistettävissä yhdeksi pitkäksi 14 henkilön pöydäksi.

villa-paratiisi-nakyma-terassilta-jarvelle-huvila-jarven-rannalla-kesa-asussa-nuuksion-taika-1300

PALJU

Lämminvesipalju (lisämaksusta) järvimaisemalla ympärivuotisessa käytössä. Vaihdamme veden jokaiselle asiakkaalle ja lämmitämme paljun veden valmiiksi, vesi pysyy lämpimänä koko vierailun ajan. 

Toiveidemme mukainen paikka! Villa Paratiisi oli täysin toiveidemme mukainen, ja viihdyimme kaikki siellä mainiosti! Joukkomme (14 hlöä) ikähaarukka oli 1,5 v – 75 v, ja paikka sopi eri-ikäisten yhteiseen ajanviettoon erittäin hyvin, ja kaikille löytyi sopiva nukkumapaikkakin.

Hanna Männynväli

PALVELUJA VILLA PARATIISIIN

Hyvää oloa ja ruuan lumoa

NUUKSION WÄINÖLÄ

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen paikka metsän siimeksessä, jossa voit viettää ikimuistoisen hetken perheen, ystävien ja työkaverien kanssa.