WÄINÖLÄN VIRKISTYSPÄIVÄT

VIETÄ VIRKISTYSPÄIVÄT NUUKSION WÄINÖLÄSSÄ

Olemme suunnitelleet kolme erilaista virkistyspäivää, joihin Wäinölä ja ympäröivä luonto tarjoavat erinomaiset puitteet. Virkistyspäivien ohjelmaan sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, aamupäivällä 2 tunnin ja iltapäivällä 2 tunnin ohjelma sekä tarjoilut.

Olemme suunnitelleet kolme erilaista virkistyspäivää, joihin Wäinölä ja ympäröivä luonto tarjoavat erinomaiset puitteet. Virkistyspäivien ohjelmaan sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, aamupäivällä 2 tunnin ja iltapäivällä 2 tunnin ohjelma sekä tarjoilut.

Ohjelmaa luonnossa
Päivän tarjoilut
Aikaa yhdessä
metsakavely-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

PERINNEPÄIVÄ​

Astu Nuuksion Taikaan, kietaise pirtanauha vyötäisillesi ja sukella sisään menneen ajan maailmaan.

Aamupäivällä lähde kulkemaan metsään luontoyhteys-ohjaajan kanssa ja vietä tuokio metsän lempeässä syleilyssä. Heitä huolesi nuotiotuleen ja rentoudu luontoääniä kuunnellen. Luonnossa verenpaine laskee, sydämensyke tasoittuu ja mieli tyyntyy.

Iltapäivällä tee omin käsin huovuttamalla korvakorut tai avaimen-perä tai villalangasta miniryijy. Käsillä tekeminen ruokkii luovaa ongelmanratkaisukykyä, antaa onnistumisen tunteita ja auttaa keskittymään.

Nauti nokipannukahvit nuotiolla ja ruokaile Wäinölän tuvassa: kalakeitto tai savukala ja välipalaksi metsä-marjasmoothie.

jousiammunta-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

SEIKKAILUPÄIVÄ​

Lähde seikkailemaan ja oppimaan selviytymistaitoja Nuuksion luontoon eräoppaan matkassa.

Aamupäivällä opettele tekemään tulet tuluksilla, rakentamaan hätämajoite, tunnistamaan villiyrttejä ruuaksi ja etsimään eläinten jälkiä luonnosta. Metsässä liikkuminen vähentää stressiä ja luonto parantaa ongelmanratkaisutaitoa.

Iltapäivällä kisaile Wäinölän pihapiirissä,  opettele solmuntekoa ja selvitä narutehtävä ja kokeile tarkkuutta jousi-pyssyllä. Yhdessätekeminen lisää me-henkeä ja uusien taitojen oppiminen voimaannuttaa.

Nauti päivän aikana nokipannukahvit nuotiolla ja ruokaile  Wäinölän tuvassa: riistakeitto tai hirvipata ja välipalaksi metsämarjasmoothie.

kantele-ulla-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika

HYVINVOINTIPÄIVÄ

Koe luonnon Nuuksion luonnon vahvistava voima ja Wäinölän  ainutlaatuinen tunnelma.

Aamupäivällä herättelet mielesi ja kehosi aistimaan ympäröivää luontoa, kuuntele hiljaisuutta, lepää hengityksessä ja pysähdy läsnäolon äärelle Mindfulness-ohjaajan johdolla. Harjoitteiden ja luontoympäristön terveyttävä vaikutus virkistää ja toisaalta tyynnyttää.

Iltapäivällä kansanmuusikon kanssa tutustut perinteisiin suomalaisiin soittimiin, kuuntelet soittoa ja laulua ja pääset laulamaan ja tanssimaan Musiikki yhdistää, lohduttaa ja liikuttaa.

Nauti päivän aikana yrttijuoma nuotiolla ja ruokaile Wäinölän tuvassa terveellistä ja maittavaa kasvisruokaa: ruokaisa metsäsienipiirakka, vihreä salaatti ja välipalaksi metsämarjasmoothie.

 

AINUTLAATUINEN HIRSIRAKENNUS

Wäinölässä suomalaiset perinteet ja kädentaidot on kunniassa, hirret on veistetty käsin, saranat ja rautaosat ovat sepän takomia, muurattu tulisija tuo tunnelmaa ja lämpöä ja palvelee ruuanlaitossa.

Taljoilla ja vanhoilla ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, alle 20 henkilön ryhmille pöydät yhdistetään yhdeksi isoksi juhlapöydäksi.

LISÄTIEDOT PÄIVÄSTÄ

Virkistyspäivienhinnat määräytyvät osallistujamäärän mukaan, 15 henkilön ryhmälle ohjelman hinta on 85 €/henkilö. 

Mikäli ryhmä on suurempi kuin 15 henkilöä, ryhmä jaetaan kahteen ja ryhmillä on eri ohjelma aamu- ja iltapäivällä. Mahdollisuus myös toteuttaa ohjelma lyhyempänä puolen päivän ohjelman. 

PYYDÄ TARJOUS VIRKISTYSPÄIVISTÄ

WÄINÖLÄN PIDOT

Olemme suunnitelleet kolme ohjelmallista ruokailua, jotka sopivat Wäinölän tunnelmaan. Pitojen kesto on 3 tuntia ja niihin sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, kolmen ruokalajin ateria sekä kahden esiintyjän ohjelma.

TIIMI WÄINÖLÄN AINUTLAATUISUUDEN TAKANA
risto-rakentajat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

LUONNONTAIDOT

Risto, joka työstää puuta sekä kiveä, ja on veistänyt ja rakentanut Wäinölän hirsirungon.

berndt-rakentajat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

WOODBEKA

Berndt, joka taitavasti työstää puusta kaikkea mahdollista, rakensi alusta saakka Wäinölää.

tulisija-yksityiskohta-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

TAKKAPALVELU

Joonas hallitsee muurauksen salat, hän on tehnyt Wäinölän näyttävän tulisijan ja savupiipun.

hirret-rautasalpa-ovi-yksityiskohta-1-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

VUORENPEIKON PAJA

Simo, jonka käsissä rauta saa muotonsa ja Wäinölä ovien ja tulisijan takorauta-osat.

VILLA PARATIISI

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuteen ja 15 henkilön majoitukseen.