YRITYKSET

tervetuloa nuuksioon!

Nuuksiosta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja kokous- ja virkistyspäivän järjestämiseen: omat tilamme Villa Paratiisi järven rannalla ja Wäinölä metsän siimeksessä sekä Nuuksion Pohjoinen Portti, Suomen luontokeskus Haltia ja Nuuksion kansallispuiston upea luonto.

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme, lähetä tarjouspyyntö ja tule Nuuksioon!

Nuuksiosta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja kokous- ja virkistyspäivän järjestämiseen: omat tilamme Villa Paratiisi järven rannalla ja Wäinölä metsän siimeksessä sekä Nuuksion Pohjoinen Portti, Suomen luontokeskus Haltia ja Nuuksion kansallispuiston upea luonto.

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme, lähetä tarjouspyyntö ja tule Nuuksioon!

 

olohuone-kokouspaiva-villa-paratiisi-nuuksion-taika-1300

PÄIVÄT YRITYKSILLE VILLA PARATIISISSA

Vietä päivä Villa Paratiisissa, missä  ajatuksille on tilaa. 

Järjestä huvilassa päivä 20 henkilölle ja majoitus 14 henkilölle. Rentoudu puulämmitteisessä saunassa ja paljussa, pulahda järveen virkistymään, talvella avantoon.

Kokousta ja ruokaile sisällä tai terassilla. Lähde huvilan laiturilta  melomaan, viereiseltä kalliolta laskeutumaan köydellä ja metsään kulkemaan jalan tai Fatbikella.

kokouspaiva-1-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

PÄIVÄT YRITYKSILLE WÄINÖLÄSSÄ

Vietä päivä Wäinölässä, missä aika pysähtyy. 

Kokousta ja ruokaile Wäinölän hirsituvassa, neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 henkilöä. Nauti nokipannukahvit Wäinölän nuotiopaikoilla, jonne mahtuu jopa 100 henkilöä.

Tutustu Wäinölän pitoihin ja valitse virkistyspäivistä mieleisesi: Perinnepäivä entisajan tapaan, vauhdikas Seikkailupäivä tai rentouttava Hyvän Olon Päivä.

seikkailemaan-nuuksion-taika-1300

PÄIVÄT YRITYKSILLE LUONNOSSA

Vietä päivä luonnossa, missä mieli rauhoittuu.

Lähde metsään oppimaan selvitymistaitoja ja villiyrttejä, nauti luonnon rauhasta. Aloita ohjelma Salmen ulkoilualueelta, kulje 3, 4 tai 6 km matka Wäinölän nuotiopaikalle ja palaa nuotiohetken jälkeen lyhintä reittiä 1 km takaisin Salmeen.

Nauti nuotiolla nokipannukahvit,  herkullinen nuotio-ateria tai paista makkarat ja letut.

Nuuksion metsän tunnelmaa

NUUKSIOSSA
LUONNON
HELMASSA

Lähde kulkemaan metsän siimekseen ja pysähdy retken varrella kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta. Nauti nuotiolla nokipannukahvit, paista makkarat tai nauti nuotioateria. 

Vietä koko päivä luonnossa, lähtöpaikkana voi olla Suomen luontokeskus Haltia tai jokin muu paikka Nuuksiossa. 

nuuksion-pohjoinen-portti-yrityksille-nuuksion-taika-1300

NUUKSION
POHJOISELLA
PORTILLA

Pohjois-Nuuksiosta löydät luonnon rauhaa sekä erämaan tunnelmaa ja alueella on monipuolisia reittejä patikointiin ja Fatbike-pyöräilyyn. 

Nuuksion Pohjoiselle Portilla on lähes 200 vuotta vanha kahvilaksi kunnostettu väentupa, jossa 50 henkilöä mahtuu kokoustamaan ja 80 ruokailemaan.

Suomen luontokeskus Haltia

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIASSA

Haltian auditorioon mahtuu kokoustamaan 200 hlöä, lisäksi pienempiä kokoustiloja. 

Tutustu näyttelyihin ja osallistu Fatbike-pyörälyyn, melontaan, jousiammuntaan, metsäretkeen ja kalliolaskeutumiseen.

Herkuttele Haltian ravintolassa  ja nauti metsänuotiolla nuotiokahvit. 

Tapahtuma- ja juhlatila
Nuuksion kansallispuisto
Rantahuvila

PALVELUJA PÄIVÄÄN

Hyvää oloa ja ruuan lumoa

”Aivan ihana paikka, ystävällinen henkilökunta ja upeat maisemat. Meillä oli mahtava päivä meidän henkilökunnan kanssa: metsäpakopeli, jousiammunta, nokipannukahvit, kylpytynnyri jne. 🙂 Hienoa, että täällä välitetään myös ympäristöstä ja kestävään kehitykseen sitoutuminen näkyy kaikkialla. Iso Kiitos!”

Ravintola Skola