YRITYKSET

Tervetuloa POHJOIS-nuuksioon!

Pohjois-Nuuksion löytyy luonnon rauhaa ja monipuolisia vaihtoehtoja kokous- ja virkistyspäivään: Villa Paratiisi järven rannalla, Wäinölä metsän siimeksessä sekä Nuuksion Pohjoinen Portti ison parkkialueen läheisyydessä.

Tutustu valmiisiin ohjelmiimme, lähetä tarjouspyyntö ja tule Nuuksioon!

Pohjois-Nuuksion löytyy luonnon rauhaa ja monipuolisia vaihtoehtoja kokous- ja virkistyspäivään: Villa Paratiisi järven rannalla, Wäinölä metsän siimeksessä sekä Nuuksion Pohjoinen Pirtti ulkoilualueen vieressä.

Kaikista tiloista löytyy kokousvälineet ja kauttamme järjestyvät sekä tarjoilut että ohjelmat. Tutustu valmiisiin ohjelmiimme, lähetä tarjouspyyntö ja tule Nuuksioon!

Villa Paratiisi rantahuvilan oloohuone

VILLA PARATIISI

Huvilaan mahtuu 20 henkilöä päivätilaisuuteen ja majoittumaan 14 henkilöä (6 huonetta). Huvilassa on puulämmitteinen sauna ja palju.

Huvilan laiturilta pääsee melomaan, huvilan vieressä onnistuu kalliolaskeutuminen ja Nuuksion upeille ulkoilureiteille pääsee suoraan huvilasta.

pitopoydan-aaressa-2-nuuksion-taika

NUUKSION WÄINÖLÄ

Wäinölän hirsituvassa on tilaa 40 henkilölle, kun pöydät ovat sivuilla, pienemmille ryhmille pöydät laitetaan keskelle. Wäinölän kahdelle nuotiopaikalle  mahtuu 80 henkilöä.

Wäinölässä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa. Tutustu valmiisiin ohjelmiimme tai kerro toiveesi. 

fatbike-nuuksion-pohjoinen-portti-nuuksion-taika-1300

POHJOINEN PORTTI

Nuuksion Pohjoiselle Portilla on vanha väentupa, jossa 50 henkilöä mahtuu kokoustamaan ja 80 ruokailemaan. Portilla on pieni rantasauna ja kaksi isoa kuivanmaan saunaa. 

Vieressä olevan Salmen ulkoilualueen parkkipaikalla on tilaa myös busseille.

PALVELUJA PÄIVÄÄN

Hyvää oloa ja ruuan lumoa

”Aivan ihana paikka, ystävällinen henkilökunta ja upeat maisemat. Meillä oli mahtava päivä meidän henkilökunnan kanssa: metsäpakopeli, jousiammunta, nokipannukahvit, kylpytynnyri jne. 🙂 Hienoa, että täällä välitetään myös ympäristöstä ja kestävään kehitykseen sitoutuminen näkyy kaikkialla. Iso Kiitos!”

Ravintola Skola