Avaintouinti Villa Paratiisissa: Hyvinvointia ja virkistystä kylmässä vedessä

Blogi / Avaintouinti Villa Paratiisissa: Hyvinvointia ja virkistystä kylmässä vedessä

Avaintouinti Villa Paratiisissa: Hyvinvointia ja virkistystä kylmässä vedessä

Avaintouinti Villa Paratiisissa:
Hyvinvointia ja virkistystä kylmässä vedessä

Avaintouinti on noussut viime vuosina suureen suosioon, ja syystäkin. Se ei ole ainoastaan erinomainen tapa virkistäytyä, vaan myös tarjoaa lukuisia terveyshyötyjä. Tässä blogissa esittelyssä Nuuksio Sauna Weekend, Nuuksion Taian uusi avantopumppu Sulabox, avannon hyvinvointivaikutukset ja  Cold Exposure Finlandin järjestämät cold retreat -retriitit Villa Paratiisissa.

Nuuksio Sauna Weekend 8.-10.3.2024

Sunnuntaina 10.3. meillä on avoimet saunan ovet Nuuksio Sauna Weekendin tiimoilta. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa saunomaan ja uimaan 1,5 tunnin saunavuoroille alkaen klo 14, 16 ja 18. Saunavuorot ovat sekasaunoja, joten uimapuku on pakollinen.

Nuuksion Taian uusi avantopumppu Sulabox

Vuoden alussa hankittiin avantouintia rantahuvila Villa Paratiisia helpottaakseen uusi avantopumppu, Sulabox, joka mahdollistaa avannon ylläpidon helposti ja vaivattomasti. Sulabox pitää avannon auki kovalla pakkasellakin, joten avaintouinti on aina mahdollista (kun sähköä tulee). Rantahuvilan asiakkaat voivat nyt nauttia avantouinnista ja sen hyvinvointivaikutuksista helposti.

Avannon hyvinvointivaikutukset

Avaintouinnilla on monia terveyshyötyjä. Se mm. parantaa verenkiertoa, lisää endorfiinien tuotantoa ja auttaa kehoa sopeutumaan kylmään. Tutkimusten mukaan säännöllinen avaintouinti voi auttaa vähentämään stressiä, parantaa unenlaatua ja lisää energiaa. Lisäksi se on erinomainen tapa nauttia luonnosta ja virkistäytyä.

Cold Exposure Finlandin -retriitit Villa Paratiisissa

Cold Exposure Finland järjestää suositut Cold Exposure Retreat with Ice Diving -retriitit idyllisessä Villa Paratiisissa. Retriitit tarjoavat mahdollisuuden kokea kylmäaltistuksen hyödyt turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä. Ohjelmaan kuuluu avaintouintia, kylmäaltistusharjoituksia ja rentoutumista luonnon helmassa. Retriitit ovat erinomainen tapa aloittaa avaintouinnin harrastaminen tai syventää jo olemassa olevaa kylmäaltistusharjoittelua. Katso vuoden viimeiset retriitit ja varaa paikkasi.

Avantoon viilentymään päivän alussa ja lopussa

Avaintouinti on siis paitsi virkistävä, myös terveyttä edistävä harrastus. Cold Exposure Finlandin retriitit ja Nuuksion Taian uusi Sulabox tekevät avantouinnista helppoa ja turvallista. Tule viettämään aikaa Villa Paratiisiin tai retriitille ja koe avannon hyvinvointivaikutukset!

Poimi häävinkit talteen

Hääideoita vuodelle 2024 Kuva: Janne Pasanen Teemahäät Toivo teeman mukaista pukeutumista ja heittäytymistä myös vierailta. Pienillä yksityiskohdilla tunnelma käy

Lue lisää »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla!