TYÖRYHMÄ

Vuodenkierto / Työryhmä

Työryhmä hankkeen takana

Vuodenkierto-hankkeessa mukana matkailuyrittäjä Satu de Weerd, taiteilija Gabriela Ariana ja muusikot Magdalena Mölsä ja Ulla Hillebrandt. Vuodenkierron juhlissa on lisäksi mukana vierailevia taiteilijoita ja asiantuntijoita. 

SATU
de Weerd

Olen Vuodenkierto-hankkeen käynnistäjä, matkailuyrittäjä, fysio-ja ratsastusterapeutti sekä erä-ja luonto-opas. Nuuksion Taika on perheyritys, jossa myös mieheni ja kolme lastani ovat apuna. Wäinölä on haaveeni, joka toteutui 2019, se tarjoaa aidon näyttämön Vuodenkierron tapahtumille. 
 
Saan voimaa luonnosta ja eläinten kanssa toimimisesta. Olen kiinnostunut suomalaisista perinteistä, joiden pohjalta olen kehittänyt yrityksemme ohjelmia. Vuodenkierto-hanke merkitsee minulle mahdollisuutta vaalia suomalaista kulttuuriperintöä ja kehittää matkailu-ja kulttuuritoimijoiden yhteistyötä.

GABRIELA
Ariana

Olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen ekologinen taiteilija, tanssitaiteilija ja laulaja (arkaainen laulu). Maalaaminen ja käsityö ovat olleet elämässäni niin kauan kuin muistan. Olen kehoterapeutti ja työskentelytapani pohjautuu ekosomatiikan periaatteisiin ja ilmaisu taiteeseen. Olen esivanhempien perinteen kantaja sekä siirtymäriittien taitaja.
 
Tällä kulkemallani polulla koen, että intohimo, rakkaus ja luovuus vain kasvavat matkalla! Uusia oivalluksia saan jatkuvasti ja olen kiitollinen niistä, lisäksi tiedostan, että muinainen viisaus on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

MAGDALENA
Mölsä

Olen Vuodenkierto-hankkeen taiteilija ja tiedottaja. Teen musiikkia artistinimellä Vaskilintu, LOVI Ritual duossa. Minua kiehtovat artistina erityisesti myytit sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat alkuvoimaiset äänimaisemat.
 
Vuodenkierto-hanke merkitsee minulle paitsi mahdollisuutta oppia muilta taiteilijoilta, kulttuuritoimijoilta niin myös oppia enemmän suomalaisista kansanperinteistä ja miten niiden teemat kytkeytyvät maailmanlaajuisesti ihmiskunnan juuriin.

ULLA
Hillebrandt

Olen kansanmuusikko ja perinnetaitaja, jonka äänessä kuuluu suuri rakkaus suomalaiseen kansanperinteeseen. Taiteilijana ja muusikkona, erityisesti laulajana ja viulistina minulle ovat tuttuja monenlaiset esiintymisareenat. Hankkeeseen tuon monipuolisen osaamiseni musiikkikasvattajana, kansantanssi- ja luontoyhteysohjaajana, luonto-oppaana sekä luontokansanmuusikkona.

Yritykseni keskittyy luontoa ja musiikkia yhdistävien luontopalveluiden tarjoamiseen, sekä esiintymisiini taiteilijana ja artistina, missä kasvuympäristönä toimii suomalainen luonto sekä kansanperinne.

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla!