TYÖRYHMÄ

Vuodenkierto / Työryhmä

Työryhmä hankkeen takana

Vuodenkierto-hankkeessa mukana matkailuyrittäjä Satu de Weerd, taiteilija Gabriela Ariana ja muusikot Magdalena Mölsä ja Ulla Hillebrandt. Vuodenkierron juhlissa on lisäksi mukana vierailevia taiteilijoita ja asiantuntijoita. 

satu_vuodenkierto_1300

SATU
de Weerd

Olen Vuodenkierto-hankkeen käynnistäjä, matkailuyrittäjä, fysio-ja ratsastusterapeutti sekä erä-ja luonto-opas. Perheyrityksemme Nuuksion Taika toimii Vihdissä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa, missä Vuodenkierron ensimmäisen vuoden -ohjelmat toteutetaan.
 
Saan voimaa luonnosta ja eläinten kanssa toimimisesta. Olen kiinnostunut suomalaisista perinteistä, joiden pohjalta olen kehittänyt yrityksemme ohjelmia. Vuodenkierto-hanke merkitsee minulle mahdollisuutta vaalia suomalaista kulttuuriperintöä ja kehittää matkailu-ja kulttuuritoimijoiden yhteistyötä.
gabi_vuodenkierto_1300

GABRIELA
Ariana

magdalena_vuodenkierto_1300

MAGDALENA
Mölsä

Olen Vuodenkierto-hankkeen taiteilija ja tiedottaja. Teen musiikkia artistinimellä Vaskilintu, LOVI Ritual duossa. Minua kiehtovat artistina erityisesti myytit sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat alkuvoimaiset äänimaisemat.
 
Vuodenkierto-hanke merkitsee minulle paitsi mahdollisuutta oppia muilta taiteilijoilta, kulttuuritoimijoilta niin myös oppia enemmän suomalaisista kansanperinteistä ja miten niiden teemat kytkeytyvät maailmanlaajuisesti ihmiskunnan juuriin.
ulla_vuodenkierto_1300

ULLA
Hillebrandt