AAMULLA
AAMUKAHVIT
Kahvi, tee, riisipiirakka ja Lemmenvoi
AAMIAISTARPEET
Kaurapuuro, jogurtti, kananmunat, leivät, juusto,
vihanneksia, tuoremehu, kahvi ja tee
LOUNAALLA/ILTAPALALLA
MAAILMANPARANTAJAN KASVISKEITTO
maalaispatonki ja Lemmenvoi
KERMAINEN RIISTA-/KALAKEITTO
ruisleipä ja Lemmenvoi
RUOKAISA SIENI-/LOHIPIIRAS
vihreä salaatti
NUOTIOLLA/ILTAPALALLA
NOKIPANNUKAHVIT
Paratiisipullan tai riisipiirakan kanssa
NOKKOSLETUT
Mustikkahillo, kuusenkerkkäsiirappi ja kermavaahto
PIHLAJATAR
Pihlajanhaltian lämmin leipä sienitäytteellä
MAKKARAT
riista-/broileri-/kasvismakkara ja peruna-yrttisalaatti
UUNIPERUNAT/NOKKOSLETUT
metsäsieni- ja kalatäyte ja vihreä salaatti
ATERIAT
Ateriamme ovat saaneet innoituksensa esivanhempiemme uskomuksista ja valmistamme ne pääosin tulilla.
MIELIKIN, METSÄN EMÄNNÄN KASVISATERIA
Päivättären kasvisleipä / Ilmattaren vegaanileipä
Sienipata kasviproteiinilla, hunajaiset juurekset ja hölskykurkut
Paratiisin metsämarjaherkku
AHDIN, VEDEN VALTIAAN KALA-ATERIA
Kuuttaren kalaleipä / Päivättären kasvisleipä
Kalaa savustettuna tai loimutettuna
hunajaiset juurekset, uuniperunat, sienikastike ja hölskykurkut
Paratiisin metsämarjaherkku
TAPION, METSÄN KUNINKAAN RIISTA-ATERIA
Hongattaren palsternakkakeitto / Kuuttaren kalaleipä
Peuraa tai poroa suoraan tulilta, paahdetut yrttiperunat, puolukkahillo ja metsäsienikastike
Leipäjuusto, kuusenkerkkäsiirappi ja lakkoja