VIRKISTYSPÄIVÄ

Yrityksille / Virkistyspäivät

JÄRJESTÄ VIRKISTYSPÄIVÄ NUUKSIOSSA

Oli kyseessä virkistyspäivä, kick-off,  tiimipäivä, tyhy- tai tykypäivä, niin tervetuloa Nuuksioon! Meillä viihdytään luonnossa, opitaan uusia taitoja yhdessä ja voimaannutaan.

Oli kyseessä virkistyspäivä, kick-off,  tiimipäivä, tyhy-päivä tai tykypäivä, niin tervetuloa Nuuksioon! Meillä viihdytään luonnossa, opitaan uusia taitoja yhdessä ja voimaannutaan. 

Virkistyspäivän metsäretki ohjelmana

VIRKISTYSPÄIVÄT LUONNOSSA

Lähde metsäretkelle Nuuksion upeaan luontoon, tutustu villiyrtteihin ja suomalaiseen kansanperinteeseen, kokeile kalliolaskeutumista ja jousiammuntaa sekä joogaa.

Opettele selviytymistaitoja sekä kädentaitoja, kuuntele musiikkia ja osallistu. Lähde melomaan tai SUPpailemaan ja rentoudu saunan ja paljun lämmössä. 

Yhdistä kokoushetki virkistyspäivään, omissa tiloissamme Villa Paratiisissa sekä Wäinölässä on hyvä kokousvarustelu. Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan juuri ryhmällenne sopiva päivä.

Ohjelmaa luonnossa
Päivän tarjoilut
Aikaa yhdessä
virkistyspaivat-nuotiolla-villa-paratiisi-nuuksion-taika

VIRKISTYPÄIVÄT
VILLA PARATIISISSA

Vietä päivä Villa Paratiisissa järven rannalla. Huvilassa voi järjestää 20 henkilön päivätilaisuuden, majoittumaan mahtuu 14 henkilöä. 

virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika

VIRKISTYSPÄIVÄT
WÄINÖLÄSSÄ

Vietä päivä Nuuksion Wäinölässä. Sisälle neljän suuren pöydän ääreen mahtuu 45 henkilöä ja pihapiirin nuotiopaikoille 100 henkilöä. 

seikkailemaan-nuuksion-taika-1300

VIRKISTYSPÄIVÄT
NUUKSIOSSA

Vietä päivä Haltian luontokeskuksessa ja sen ympäristössä tai Nuuksion Pohjoisella Portilla, missä järjestämme ohjelmia kaiken kokoisille ryhmille. 

PYYDÄ TARJOUS VIRKISTYSPÄIVISTÄ