VIRKISTYSPÄIVÄ NUUKSIOSSA

Yrityksille / Virkistyspäivät / Virkistyspäivä Nuuksiossa

MONIPUOLINEN VIRKISTYSPÄIVÄ NUUKSIOSSA

Vietä päivä Haltian luontokeskuksessa ja sen ympäristössä tai Nuuksion Pohjoisella Portilla, missä järjestämme ohjelmia kaiken kokoisille ryhmille. 

Vietä päivä Haltian luontokeskuksessa ja sen ympäristössä tai Nuuksion Pohjoisella Portilla, missä järjestämme ohjelmia kaiken kokoisille ryhmille. 

”Koko tiimin puolesta sydämellinen kiitos onnistuneesta tiimipäivästä Nuuksion taikojen keskellä. Ainoa asia johon ei voinut vaikuttaa oli sää – ja sekin yllätti positiivisesti.”

Mrec, Katja Pettersson
luonnossa-luonto-ilman-tiloja-metsamaisema-nuuksion-taika-1300

NUUKSION LUONNOSSA 3-4 h

Pohjois-Nuuksiosta löydät luonnon rauhaa sekä erämaan tunnelmaa ja alueella on monipuolisia reittejä; pehmeitä neulaspolkuja sekä hiekkapohjaisia latupohjia.

Retken lähtöpaikka on Nuuksion Pohjoisella Portilla Vihdintien varrella, missä on isot parkkialueet myös linja-autoille. Retki voidaan tehdä myös kävelysauvojen kanssa tai Fatbikella ja talvella lumikengillä.

Lähde kulkemaan metsän siimekseen ja pysähdy retken varrella kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta. Retken tarinat voivat liittyä vuodeaikaan; keväällä lintuja, kesällä villiyrtejä, syksyllä sieniä ja talvella eläinten jälkiä. Isompi ryhmä voidaan jakaa pienempiin, jotka voivat kulkea vaihdellen 2-6 km mittaisen reitin nuotiolle.

Nauti nuotiopaikalla on nokipannukahvit, paista makkarat ja lettuja tai herkuttele nuotio-aterialla. Tilaa tarjoilut erikseen. Lisäpalveluna nuotiopaikalle kansanmuusikko, joka soittaa, laulaa ja laulattaa.Paluumatkaa lähtöpaikalle on lyhintä tietä noin kilometri.

Hinta: 450€ / max 15 hlön ryhmä

Suomen luontokeskus Haltia

VIRKISTYSPÄIVÄ HALTIASSA 4 h

Tule Nuuksioon ja tutustu Suomen luontokeskus Haltian näyttelyihin. Tutustu Suomen luontoon, vuodenaikojen kiertoon sekä Kalevalaiseen mytologiaan. Lähde metsäretkelle, pysähdy kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta ja metsään liittyvistä vanhoista uskomuksista. Haistele metsän tuoksua ja maistele luonnon antimia, etsi eläinten jälkiä ja aisti ympäröivä luonto.

Retken teema voi olla kesällä yrttiretki, syksyllä sieniretki, ympäri vuoden onnistuu patikkaretki sekä tarinallinen kansanperinneretki

Nuuksion luonto tarjoaa vaihtelevia reittejä kaikille kulkijoilleja iso ryhmä voidaan jakaa pienryhmiin, jotka voivat kulkea rauhallisesti tarinoiden matkassa, reippaasti luontoon tutustuen tai vauhdikkaasti patikoiden. Retken lomassa nauti metsänuotiolla nokipannukahvit leivonnaisen kera. Paluumatka nuotiopaikalta Haltiaan noin 500m.

Hintaan sisältyy:

  • 1 h Suomen luonto-näyttelyopastus
  • 2h metsäretki, max 15 hlön ryhmissä, retken pituus 3-5km
  • 1 h nuotiolla sekä opastus metsänuotiolta takaisin Haltiaan

Lisämaksut:

  • Näyttelyliput 12 €/hlö tai 90€ / vähintään 10 hlön ryhmä
  • Luonto lautasella-lounas Haltian ravintolassa 18€/hlö
  • Nokipannukahvit ja leivonnainen metsänuotiolla 9,50€/hlö
 
Ohjelman hinta: 580€+alv/ enintään 15 hlön ryhmä
nuuksion-pohjoinen-portti-yrityksille-nuuksion-taika-1300

NUUKSION POHJOINEN PORTTI

Nuuksion Pohjoisen Portin Pirtti on lähes 200 vuotta vanha väentupa, joka on kunnostettu kahvilaksi. Pirtissä toimii kahvila viikonloppuisin ja viikolla tila on vuokrattavissa ryhmille.

Pirtin tuvassa mahtuu kokoustamaan 50 henkilöä. Käytössä on fläppitaulu, TV-ruutu ja valkokangas, ota mukaan oma videotykki mikäli haluat sitä käyttää.

Voit kokoustaa vaikka koko päivän Pirtissä ja lähteä työpäivän jälkeen ulkoilemaan. Lähde metsäretkelle Nuuksion luontoon, tutustu keväällä lintuihin, kesällä villiyrtteihin ja syksyllä sieniin. Polje Fatbike-pyörällä, joka kulkee vaikka lumessa. Tutustu Hyvän olon liikuntaan, venyttele ja rentoudu (huonolla ilmalla käytössä on kerhohuone). Melo tiimikanootilla ja vietä aikaa vesillä.

Jos haluat nauttia erilaisen hetken luonnon helmassa niin valitse ohjelmaksi Wine in the Woods.

fatbike-nuuksion-pohjoinen-portti-nuuksion-taika-1300

OHJELMANA LIIKKUMISEN ILOA

8.30   Aamiainen

9.00  Kokous

10.00 Yhteinen metsäretki: tarinaa Nuuksion luonnosta

11.30 Lounas

12.30 Aktiviteetit 10-12 hlön ryhmissä valittavana mm. Fatbike-retki, melonta, jousiammunta, hyvän olon liikunta ja jooga

14.00 Ryhmät vaihtavat toiseen aktiviteettiin

15.30 Rantanuotiolla nokipannukahvit ja yrttijuoma Pirtin pullien kera

16.00 Ohjelma päättyy

Hintoihin (alv% 0) sisältyy kokousvälineet (wlan, iso näyttöruutu ja fläppitaulu) sekä kokouskahvit ja yli 8 tunnin ohjelmiin puulämmitteinen sauna.

OHJELMAT JA LISÄPALVELUT
ilmakuva-metsaa-jarvet-nuuksion-taika-1300

OHJELMAT

Kauttamme järjestyy monipuoliset ohjelmat metsässä, vesillä,  pihapiirissä ja sisätiloissa.

tarjoilut-wainola-kalevala-nuuksion-taika-1300

RUOKAILUT

Valitse tarjoilut ruokalistaltamme ja nauti illallinen huvilassa, terassilla, Wäinölässä tai nuotiopaikoilla eri puolilla Nuuksiosta.

sauna-villa-paratiisi-kesamaisema-nuuksion-taika-1300

LISÄPALVELUT

Siivous 110 €/ pvä  ja 160 €/ vrk Lämminvesipalju 240 € Vuokrattavana kesä- ja talvi-liikuntavälineitä.

Wäinölä

Tapahtuma- ja juhlatila

Luonto

Nuuksion kansallispuisto

Villa Paratiisi

Rantahuvila

PALVELUJA PÄIVÄÄN

Hyvää oloa ja ruuan lumoa

”Ystävällinen ja joustava palvelu kera maistuvan ruoan tarjosi mahtavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Suosittelemme Villa Paratiisia virkistys- ja kokoustilaisuuksiin.”

A-Insinöörit