EHDOT

Yrityksille / Varausehdot

Vuokrauksen ehdot

Nuuksion Taika Oy

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi

0505050869

Tutustu ehtoihin ja varaa vierailusi

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen henkilö tai muu taho. Asiakkaalle lähetetään sähköinen lasku, joko verkkolasku tai lasku sähköpostiin. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava kolmen vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku on maksettava eräpäivään mennessä. Välttyäksemme epäselvyyksiltä, ilmoitathan mikäli lasku maksetaan toisella nimellä kuin varaus. Varausmaksu 250 € tulee maksaa välittömästi, se vahvistaa varauksen. 

Loppumaksu, joka sisältää loppuosan vuokrasta sekä tilatut lisäpalvelut vähennettynä varausmaksulla, tulee maksaa 6 viikkoa ennen varauksen alkua. Yritysten kokous-ja virkistyspäivän tilavuokra maksetaan yhdessä erässä varauksen yhteydessä, lisäpalvelut laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Varaus voidaan myös tehdä nuuksiontaika.johku.com verkkokaupan kautta tai PayPal maksuna. Verkkokaupassa koko summa maksetaan kerralla ja peruutuksissa pidätetään 250 euron varausmaksu.

PERUUTUSEHDOT

Varauksen peruuttamisesta pidätetään 250 euron varausmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kuukausi ennen varauksen alkua, veloitetaan koko vuokrasumma. Mikäli peruutus tapahtuu aikaisemmin kuin kuukausi ennen varauksen alkua, voi asiakas siirtää varauksen kerran toiseen samanhintaiseen ajankohtaan (tai maksaa erotuksen).

Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

OLESKELU TILOISSA

Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuun saapumisajankohtaan. Jos asiakas ei palauta avaimia ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. 

Teltan ja asuntovaunun käyttö sekä paljun tuominen alueelle on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta on ilmoitettava varausta tehtäessä, niistä peritään erillinen lisämaksu. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa sekä katetuilla terasseilla, se on sallittu vain merkityillä paikoilla. 

Tila on asiakkaan käytössä tarjouksessa sovitun ajan, tilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on varattaessa sovittu.

TARJOILUT JA OHJELMAT

Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut, joista erillinen ruokalista. Kaikki tarjoilut ovat laktoosittomia, valmistamme myös muut erityisruokavaliot joista veloitamme alk. 3,50€/ tarjoilu. Erityisruokavaliot ja lopullinen osallistujamäärä tulee ilmoittaa 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda omat juomat mukananne.

Mikäli ohjelman alku viivästyy asiakkaasta johtuen tai kestää sovittua pidempään, veloitamme lisäajasta 45€/h/työntekijä.

VILLA PARATIISI

Huvilan vuokraan sisältyy kalusteet, astiat (vähintään 20 hlölle) sekä energia lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Vuokraan sisältyy kaski korillista polttopuita/vuorokausi. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Yksityisasiakkaat voivat hankkia lisäpalveluita kuten lisäpuita, liinavaatteet ja pyyhket verkkokaupan kautta. Yritysasiakkaita laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Huvilan vuokraan ei sisälly siivousta, sen voi hoitaa omatoimisesti huvilasta löytyvän siivousohjeen mukaan tai ostaa lisäpalveluna etukäteen. Siivoukseen ei sisälly astioiden pesu eikä roskien vienti, roskat tulee viedä autotallin luokse niille merkityille paikoille. Mikäli tölkit ja pullot kerätään niille varattuihin astioihin, ne voi jättää hvuilaan. Mikäli huonekaluja on siirretty, ne tulee laittaa paikoilleen. Mikäli siivous on suoritettu puutteellisesti tai se vaatii normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h. Kokous- ja virkistyspäivien tilavuokraan sisältyy siivous ja  roskien vienti.  

Koska huvila sijaitsee aivan järven rannalla, ulkona ei ole lupa soittaa kaiuttimista musiikkia klo 22:00 jälkeen ja asiakkaiden on huomioitava muut rannan asukkaat. 

NUUKSION WÄINÖLÄ

Wäinölän vuokraan sisältyy kalusteet, energia, polttopuut ja siivous sekä kuivakäymälät ja nuotiopaikka Wäinölän vieressä. Mikäli siivoukseen kuluu normaalia enemmän aikaa, lisätyöstä veloitetaan 45 €/h.

VAHINKOJEN KORVAUKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE

Asiakas on velvollinen korvaamaan oleskelunsa aikana tulleet vahingot, jotka koskevat rakennuksia,  piha-alueita tai irtaimistoa. Tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava  viipymättä. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia vuokranantaja ei kohtuudella voinut estää. Vuokranantaja ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Lohjan käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

VUOKRATILAMME
VILLA PARATIISI

RANTAHUVILA

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, jossa viihdyt perheen ja ystävien sekä työporukan kesken.

Rantahuvilan kapasiteetti sopii 20 henkilön tilaisuuksiin. Huvilan ja pihamökkien huoneet sopivat 15 henkilön majoitukseen. 

Pihamökit sijaitsevat huvilan pihapiirissä ja ne vuokrataan vain päämökin yhteydessä. 

TAPAHTUMA- JA JUHLATILA

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen paikka metsän siimeksessä, jossa voit viettää ikimuistoisent hetken perheen, ystävien ja työkaverien kanssa. Wäinölän tuvassa on tilaa 45 henkilölle ja pihapiirissä on nuotiopaikat sekä tilaa ulkona tapahtuville ohjelmille. 

NUUKSION WÄINÖLÄ
Lahella-kompassi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Lähellä

Tilamme sijaitsevat vajaan 40 km päässä lentokentältä ja Helsingistä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa.

Monipuolinen-ruori-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Monipuolinen

Tilamme ympäristöineen sopivat yrityksille ja yksityisille, työhön ja vapaalle, kokoukseen sekä juhlaan.

Vastuullinen-kuusi-Nuuksion-Taika
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Vastuullinen

Olemme sitoutuneet kestävän luontomatkailun periaatteisiin ja teemme toiminnassamme vastuullisia valintoja.