PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

VUOKRAA MÖKKI NUUKSIOSTA JÄRVEN RANNALTA

Vietä kokous- tai virkistyspäivä, synttärit, polttarit tai häät

Vuokraa mökki Nuuksiosta ja vietä aikaa työtovereiden, ystävien tai perheen kesken. Villa Paratiisi sijaitsee alle 40 km päässä Helsingin keskustasta ja Helsingin lentokentältä. Huvilaan mahtuu majoittumaan 15  henkilöä ja se soveltuu 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen.Huvila vuokrataan vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.  Videolta näet miltä paikka näyttää ja löydät sen Googlen karttahaulla. Huvilasta pääsee suoraan Nuuksion opastetuille metsäpoluille, matkaa metsän poikki Haltian luontokeskukseen on 14km.

Korona-pandemian aikaan vältämme turhia lähikontakteja ja huolehdimme hygieniasta parhaalla mahdollisella tavalla.

HINNAT

Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta (sänkypaikat 2 +3+yläsänky) ja huvilan vieressä olevissa kahdessa mökissä 4 huonetta (2+2+2+3).

HINNAT

1-6 henkilöä: huvilan 2 huonetta (2+4 hlöä) ma-pe  360 €/vrk, minimivaraus 2 vrk.
Lisähenkilöt 1-8:
75 €/huone/vrk, varattavissa 4 lisähuonetta.

Perjantai-lauantai ja lauantai-sunnuntai varaus: 880 €/vrk
Lisäpäivien laskutus henkilömäärän mukaan kuten viikolla.

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihimme.

LISÄPALVELUT

LISÄPALVELUT

  • Lämminvesipalju 240 €, talvella lunastettava lisäpuut 30€
  • Siivous 110 €/huvila, 10€/huone mökissä
  • Lakanat 15 €/henkilö ja pyyhkeet 5 €/kappale
  • Kolmen vuodenajan makuupussi sisälakanan kanssa 25 €

Huvilassa on vuokrattavissa liikunta-välineitä ja 1km päässä Nuuksion Pohjoisella Portilla Fatbike-läskipyöriä. 

MONIPUOLISET TILAT

Tilaa yhdessäoloon, kokoustamiseen ja yöpymiseen

Viereisessä kuvassa on Villa Paratiisin pohjapiirros, raksia klikkaamalla näet kuvan suurempana. Villa Paratiisissa on 6 huonetta ja 15 vuodepaikkaa, kaikissa huoneissa on vuoteet yhdistettävissä parivuoteeksi. Päärakennukseen on esteetön pääsy vaikka pyörätuolilla, mutta WC-tilat eivät ole inva-mitoitetut, ja pihamökkeihin on portaat.

Huvilan päädyssä olevalle terassille paistaa kesällä aurinko aamulla, talon edessä olevalle terassille päivällä  ja saunan terassille pitkälle iltaan. Paratiisi on suunniteltu yhdessäoloon ja ulkona viihtymiseen. Huvilasta pääsee suoraan Nuuksion erämaihin, vieressä kulkevat opastetut patikkareitit ja talvella hiihtoladut

RANTAHUVILA

Huvila järven rannalla

Villa Paratiisi on rakennettu vuonna 1961 metsästysmajaksi ja remontoitu perusteellisesti. Huvilassa on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilan tilat ja vesi lämpiävät maalämmöllä ja oma jätevesijärjestelmä huolehtii asianmukaisesti jätevesistä. Pyrimme minimoimaan ympäristön kuormitusta mm. kierrättämällä jätteet, mihin opastamme myös vieraitamme.

OLOHUONE

Sisätilat oleiluun

Avarassa olohuoneessa on kaksi pöytää, iso pöytä suurien ikkunoiden edessä 12 henkilölle ja pienempi 6 henkilölle. Pöydät ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi pöydäksi. Varaava takka luo tilaan tunnelmaa ja ilmalämpöpumpun avulla lämpötila on säädettävissä. Olohuoneen kalusteet ovat vanhoja perinnehuonekaluja, ainoastaan pöydät ovat uusia, tosin niidenkin reunat on tehty vanhoista heinäseipäistä. Jos hankimme uutta, suosimme kestävää suomalaista käsityötä.

KEITTIÖ

Tilat ruuanlaittoon

Huvilassa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Keittiössä on kaasuliesi, sähköuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Upeassa Festivo-jääkaapissa on reilusti tilaa ja pakastinlaatikko. Moccamaster-kahvinkeitin kahdella kannulla riittää isollekin porukalle. Huvilan perusvarusteisiin kuuluu astiasto 20 henkilölle. Keittiössä on suodatinpussit, perusmausteet, sokeri ja jauhot asiakkaiden käytössä. Katetussa piihakeittiössä on hellauuni ja tulisija, jossa voi grillata ja polttaa myös hiiliä (ota omat mukaan), pihakeittiötä voi käyttää ympäri vuoden.

MAJOITUSTILAT

Tilat huvilassa ja pihamökeissä

Villa Paratiisissa on majoitustilat 14+1 henkilölle. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, toinen huone kahdelle ja toinen kolmelle henkilölle, huoneessa myösi lisäpaikka yläsängyssä. Kummankin huoneen vieressä on WC. Muut huoneet sijaitsevat kahdessa pihamökissä, jotka ovat huvilan välittömässä läheisyydessä. Mökeissä on 4 huonetta, 3 kahden hengen ja yksi kolmen hengen huone. Huoneiden vieressä on kuivakäymälä.

SAUNA

Tilat saunomiseen ja peseytymiseen

Villa Paratiisin puulämmitteinen sauna on remontoitu täysin vuonna 2017, sen seinät ovat tuppeen sahattua mäntyä ja leveät lauteet haapaa, molemmat omasta metsästä. Tumman tunnelmallisen saunan ylälauteelle mahtuu 7 henkilöä, alalauteelle 5. Saunatiloissa on 2 suihkua, WC sekä tilava pukuhuone. Saunasta pääsee terassin kautta sujuvasti paljuun ja laiturille uimaan, talvella pidämme avannon auki.

LÄMMINVESIPALJU

Paikka rentoutumiseen

Terassin yhteydessä on 7 hengen palju, joka lämpiää puilla. Paljuun menee vettä 1500 litraa ja sen lämmittämiseen aikaa 3 tuntia, mutta se on kaiken vaivan arvoista. Kun valoisana kesäyönä rentoutuu paljussa, voi vain kuvitella miten mahtavaa on talven pakkasissa lämmitellä tähtitaivaan alla.

Palju käyttöön lisämaksulla 240 €.

AVANTOON

Talviaikaan järveen pulahtamaan

Huvilan terassilta kätevästi heti laiturin päässä on talviaikaan avanto, niin pitkään kuin järvi on jäässä. Avantouinnin jälkeen pulahda kätevästi paljuun tai saunan lämpöön.

TERASSIT

Ulkotilat oleiluun

Saunasta pääsee suoraan terassille, jonka toinen puoli on katettu ja jonka toinen puoli voidaan peittää markiisilla, jolloin sateen suojassa voi ruokailla 25 henkilöä. Terassilla on tulisija grillilevyllä ja hellauuni ruuanlaittoon. Terassilla on myös nuotiopata grillitasolla ja sen ympärillä penkit tunnelmalliseen tulisteluun. Huvilan laiturilta pääsee soutamaan, uimaan ja melomaan. Ilta-aurinko paistaa terassille kesällä parhaimmillaan klo 22 asti.

Yö laavussa

Jos haluat viettää elämyksellisen yön laavussa järven rannalla, se onnistuu turvallisesti Villa Paratiisin vieressä. Laavuun mahtuu mukavasti 4 henkilöä ja hyttysverho estää kutsumattomat vieraat. Lisämaksulla lämmin XL-makuupussi sisälakanalla 28 €/höä.

WÄINÖLÄ

Metsän siimeksessä, huvilan läheisyydessä on Wäinölän hirsitalo sekä metsänuotiot vuokrattavissa juhliin, ohjelmiin ja ruokailuun ympäri vuoden. Wäinölään on esteetön ja sinne mahtuu 45 henkilöä istumaan pöytien ääressä. Lisätietoja Wäinölä-sivulta.

Hyvät muistot!

Kiitoksia teille että saimme tulla paikalle. Oli muuten hieno paikka, josta jäi hyvät muistot.

– Petri Jeskanen

Toiveidemme mukainen paikka!

Villa Paratiisi oli täysin toiveidemme mukainen, ja viihdyimme kaikki siellä mainiosti! Joukkomme (14 hlöä) ikähaarukka oli 1,5 v – 75 v, ja paikka sopi eri-ikäisten yhteiseen ajanviettoon erittäin hyvin, ja kaikille löytyi sopiva nukkumapaikkakin.

– Hanna Männynväli

Juhlapaikkana onnistunut!

Juhlat menivät hienosti ja paikka sai runsaasti positiivista huomiota. Monet kyselivät että mistä me tällainen paikka löydettiin ja vastattiin että netistä haulla: juhlapaikka ja vihti. Onneksi myös sää suosi ja pystyimme oleskelemaan ulkosalla koko illan nauttien kauniista maisemista ja illan tullen tunnelmallisesta ulkotakan valkeasta. Pikkumökeissä oli kuulemma nukuttanut oikein hyvin ja saunassa oli hyvät löylyt.

– Sari Löytynoja

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun