PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

VUOKRAA MÖKKI NUUKSIOSTA JÄRVEN RANNALTA

Vietä kokous- tai virkistyspäivä, synttärit, polttarit tai häät

Vuokraa mökki Nuuksiosta ja vietä aikaa työtovereiden, ystävien tai perheen kesken. Villa Paratiisi sijaitsee alle 40 km päässä Helsingin keskustasta ja Helsingin lentokentältä. Huvilaan mahtuu majoittumaan 12+1 hlöä ja se soveltuu kesällä 30 ja talvella 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen. Villa Paratiisia vuokrataan vuorokausi hinnoittelulla, joten sen saatavuus on hyvä ympäri vuoden. Videolta näet miltä paikka näyttää ja löydät sen Googlen karttahaulla.

HINNAT JA PALVELUT

Touko-syyskuu sekä Joulu ja Uusi Vuosi :

Huvila + mökit, max 12+1 hlöä (mökin yläsängyssä)
Ensimmäinen vuorokausi 880 €, seuraavat 580 € /vrk

Loka-huhtikuu:

Huvila, max 5 + 1 hlö (pukuhuoneen sohvalla)
Ensimmäinen vuorokausi 480 €, seuraavat 200 €/ vrk

Huvila+1 mökki, max 10hlöä
Ensimmäinen vuorokausi 660 €, seuraavat 330 €/ vrk

Huvila+2 mökkiä,max 12 hlöä
Ensimmäinen vuorokausi 750 €, seuraavat 400 €/ vrk

Huvilassa on kaksi makuuhuonetta (2 + 3 ) ja keskuslämmitys. Kahdessa mökissä on 3 huonetta (2 + 2 +3) ja huoneissa sähköpatterit.
Lisäpaikat kesällä laavussa 90€/ max 4 hlöä ja Tentsile-puuteltassa 90€ / 2 hlöä, hintoihin sisältyy retkipatjat. Makuupussin vuokra sisäpussilakanan kanssa 25€/hlö.

Lisäpalvelut:

Lisämaksusta lämminvesipalju 240€, siivous 110€/ huvila ja 10€ / huone mökissä, lakanat 15€/hlö ja pyyhkeet 5€/hlö. Soutuvene sisältyy hintaan, lisäksi vuokrattavana kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja, talvikaudella lumikenkiä ja potkukelkkoja.

Tietoa huvilan vuokrauksesta kokous- ja koulutustilaisuuksiin löydät kokous-sivulta.
Kauttamme järjestyvät myös ruokailut sekä monipuoliset kesä– sekä talviohjelmat.

Polttarit

RANTAHUVILA

Huvila järven rannalla

Villa Paratiisi on rakennettu vuonna 1961 metsästysmajaksi ja remontoitu vuosien 2015–2018 aikana. Huvilassa on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilan tilat ja vesi lämpiävät maalämmöllä ja oma jätevesijärjestelmä huolehtii asianmukaisesti jätevesistä. Pyrimme kaikin tavoin minimoimaan ympäristön kuormitusta myös kierrättämällä jätteitä, johon opastamme myös vieraitamme.

OLOHUONE

Sisätilat oleiluun

Avarassa olohuoneessa on kaksi pöytää, iso pöytä suurien ikkunoiden edessä 12 henkilölle ja pienempi 6 henkilölle. Pöydät ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi pöydäksi. Varaava takka luo tilaan tunnelmaa ja ilmalämpöpumpun avulla lämpötila on säädettävissä. Olohuoneen kalusteet ovat vanhoja perinnehuonekaluja, ainoastaan pöydät ovat uusia, tosin niidenkin reunat on tehty vanhoista heinäseipäistä. Jos hankimme uutta, suosimme kestävää suomalaista käsityötä.

KEITTIÖ

Tilat ruuanlaittoon

Huvilassa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Keittiössä on kaasuliesi, sähköuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Upeassa Festivo-jääkaapissa on reilusti tilaa ja pakastinlaatikko. Moccamaster-kahvinkeitin kahdella kannulla riittää isollekin porukalle. Huvilan perusvarusteisiin kuuluu astiasto 15 henkilölle. Keittiössä on suodatinpussit, perusmausteet, sokeri ja jauhot asiakkaiden käytössä.

MAJOITUSTILAT

Tilat nukkumiseen

Villa Paratiisissa on majoitustilat 13 henkilölle. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, toinen kahdelle ja toinen kolmelle henkilölle. Muut huoneet sijaitsevat kahdessa pihamökissä, jotka ovat huvilan välittömässä läheisyydessä. Toisessa mökissä on kaksi huonetta, joista toisessa huoneessa on kaksi ja toisessa kolme vuodetta (yksi yläsänky), ja toisessa pihamökissä on kolme vuodetta. Pukuhuoneen sohvalla on yksi lisäpaikka.

SAUNA

Tilat saunomiseen ja peseytymiseen

Villa Paratiisin puulämmitteinen sauna on remontoitu täysin vuonna 2017, sen seinät ovat tuppeen sahattua mäntyä ja leveät lauteet haapaa, molemmat omasta metsästä. Tumman tunnelmallisen saunan ylälauteelle mahtuu 7 henkilöä, alalauteelle 5. Saunatiloissa on 2 suihkua, WC sekä tilava pukuhuone. Saunasta pääsee terassin kautta sujuvasti paljuun ja laiturille uimaan, talvella pidämme avannon auki.

LÄMMINVESIPALJU

Paikka rentoutumiseen

Terassin yhteydessä on 7 hengen palju, joka lämpiää puilla. Paljuun menee vettä 1500 litraa ja sen lämmittämiseen aikaa 3 tuntia, mutta se on kaiken vaivan arvoista. Kun valoisana kesäyönä rentoutuu paljussa, voi vain kuvitella miten mahtavaa on talven pakkasissa lämmitellä tähtitaivaan alla.

TERASSIT

Ulkotilat oleiluun

Saunasta pääsee suoraan terassille, jonka toinen puoli on katettu ja jonka toinen puoli voidaan peittää markiisilla, jolloin sateen suojassa voi ruokailla 25 henkilöä. Terassilla on tulisija grillilevyllä ja hellauuni ruuanlaittoon. Terassilla on myös nuotiopata grillitasolla ja sen ympärillä penkit tunnelmalliseen tulisteluun. Huvilan laiturilta pääsee soutamaan, uimaan ja melomaan. Ilta-aurinko paistaa terassille kesällä parhaimmillaan klo 22 asti.

METSÄÄN

Tilat metsässä

Rannassa huvilan vieressä on laavu, jossa 4 henkilöä voi yöpyä rauhallista järvimaisemaa ihaillen. Yöpymään voi myös nousta ylemmäksi, puiden väliin ripustetussa Tentsile-puuteltassa on tilaa kahdelle.

Metsän siimeksessä, huvilan läheisyydessä on vuokrattava nuotiopaikka ja 20 henkilön kota sekä karhuaitta ohjelmallisiin tilaisuuksiin. Villa Paratiisista pääsee suoraan Nuuksion erämaihin, vieressä kulkevat opastetut patikkareitit ja talvella hiihtoladut.

MONIPUOLISET TILAT

Tilaa oleiluun, kokoustamiseen ja yöpymiseen

Viereisessä kuvassa on huvila-rakennuksen pohjapiirros, raksia klikkaamalla näet myös pihapiirin pihamökkeineen ja terassit ulkopöytineen. Huvila-rakennukseen on esteetön pääsy vaikka pyörätuolilla, mutta WC-tilat ovat pienet. Pihamökkeihin on portaita ja niissä on 2-3 sänkyä, joita voi yhdistää parivuoteiksi. Huvilassa on 5 huonetta ja 13 vuodepaikkaa. Huvilan päädyssä olevalle terassille paistaa aamulla, talon edessä olevalle terassille päivällä  ja saunan terassille illalla parhaimmillaan klo 22. asti. Paratiisi on suunniteltu yhdessäoloon ja ulkona viihtymiseen.

Villa Paratiisi oli täysin toiveidemme mukainen, ja viihdyimme kaikki siellä mainiosti! Joukkomme (14 hlöä) ikähaarukka oli 1,5v – 75v, ja paikka sopi eri-ikäisten yhteiseen ajanviettoon erittäin hyvin, ja kaikille löytyi sopiva nukkumapaikkakin.

– Hanna Männynväli

Kiitoksia teille että saimme tulla paikalle. Oli muuten hieno paikka, josta jäi hyvät muistot.

– Petri Jeskanen

Juhlat menivät hienosti ja paikka sai runsaasti positiivista huomiota. Monet kyselivät että mistä me tällainen paikka löydettiin ja vastattiin että netistä haulla: juhlapaikka ja vihti. Onneksi myös sää suosi ja pystyimme oleskelemaan ulkosalla koko illan nauttien kauniista maisemista ja illan tullen tunnelmallisesta ulkotakan valkeasta. Pikkumökeissä oli kuulemma nukuttanut oikein hyvin ja saunassa oli hyvät löylyt.

– Sari Löytynoja

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun