PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

VILLA PARATIISI  KOKOUS-KOULUTUS- VIRKISTYSPÄIVÄ-SYNTTÄRIT-POLTTARIT

Vuokraa mökki Nuuksiosta, järven rannalta, läheltä Helsinkiä ja lentokenttää. Vietä kokous tai virkistyspäivä, tyhy-tai tyky-päivä, synttärit, polttarit tai rennot lomapäivät. Villa Paratiisi soveltuu 15-20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 10/12 henkilön majoittumiseen. Huvila on rakennettu 1961 ja remontoitu 2013-2014; siinä on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilassa on puulämmitteinen sauna, johon mahtuu 4/7 henkilöä, varaava takka, kokousvälineet, ja erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon. Päärakennuksessa on makuuhuone parivuoteella, pihamökeissä on kolme huonetta, jokaisessa 3 vuodepaikkaa. Huvilan laiturilta pääsee soutelemaan, uimaan ja melomaan, rannassa on nuotiopaikka ja kesäkeittiö, pihasta pääsee suoraan Nuuksion erämaihin. Videolta näet miltä meillä näyttää.

Metsän siimeksessä, huvilan läheisyydessä on vuokrattava nuotiopaikka ja kota. Kotaan mahtuu 20 henkilöä ja koko alueelle 50 henkilöä ruokailemaan kahden nuotion ympärille.

Huvila on  etupäässä lyhytaikaisessa vuokrauksessa, viikonloppuisin ei päivävuokrausta. Tietoa huvilan vuokrauksesta kokous- ja koulutustilaisuuksiin löydät kokousta-sivulta.

VUOROKAUSI (22h)     780€/touko-syyskuu ja juhlapyhät, 580€/muu aika
LISÄVUOROKAUDET   480€/touko-syyskuu ja juhlapyhät, 240€/muu aika

Siivous ei sisälly hintoihin, tarvittaessa hoidamme sen hintaan 100€. Lisämaksusta lakanat 13.50€/henk. ja pyyhe 5€/henk. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv%. Soutuvene sisältyy huvilan vuokraan, lisäksi vuokrattavana kanootteja ja kajakkeja ja talvikaudella  lumikenkiä ja potkukelkkoja.

Löydät Villa Paratiisi-huvilan Googlen karttahaulla.