PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

VIETÄ LUONNOSSA TYÖHYVINVOINTI-, VIRKISTYS TAI TYKY-PÄIVÄ

Irrottaudu arjesta ja lähde viettämään luonnonläheinen ja liikunnallinen työhyvinvointipäivä Nuuksioon!

Valitse paikka näiden vinkkien mukaan:

  • Kun teillä on aikaa vain puoli päivää, viettäkää koko päivä luonnossa ja ruokailkaa nuotiolla joko Nuuksion Pohjoisen Portin tai Haltian ympäristössä
  • Kun haluatte yhteiselle mökkireissulle tai retriittiin, tulkaa Villa Paratiisiin
  • Kun saunominen on tärkeä osa ohjelmaa, alle 20 hengen ryhmien kannattaa suunnata Villa Paratiisiin ja isompien ryhmien Haltiaan
  • Kun haluatte että osa aktiviteeteista on sisätiloissa, niin valitkaa paikaksi Haltia tai Nuuksion Pohjoinen Portti

LUONNON HYVINVOINTIVAIKUTUKSET

Metsästä saadaan terveyttä: myönteiset tunnetilat voimistuvat, keskittymis- ja suoriutumiskyky paranee, verenpaine ja pulssi laskevat ja lihasjännitys vähenee. Metsien vaikutus tunteisiimme on pitkälti tiedostamatonta ja juontaa syvälle ihmisen menneisyyteen ja ikiaikaiseen luonto-yhteyteen.

METSÄN TAIKAA

Lähde kulkemaan metsän siimekseen, pysähdy välillä kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta ja metsään liittyvistä vanhoista uskomuksista. Haistele metsän tuoksua, maistele luonnon antimia ja aisti ympäröivä luonto. Retkellä voi olla vuodenaikojen mukaan vaihtuva teema: talvella eläinten jälkiä, keväällä lintuja, kesällä yrttejä ja syksyllä sieniä. Retken lomassa pysähdy nuotiopaikallemme metsän siimekseen, ja nauti nuotiotarjoilui: nokipannukahvit, makkaran ja  lettujen paistoa tai jopa kolmen ruokalajin nuotioateria.

Lue lisää

HYVÄÄ OLOA

Lähde ulos, avaa aistisi havainnoimaan luontoa ympärilläsi ja rentoudu metsän sylissä. Lepää hengityksessä ja pysähdy läsnäolon äärelle. Tutustu seisten toteuttavaan Asahi-liikuntaan, joka kehittää liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja kehonhallintaa. Opettele olemaan läsnä tässä hetkessä, löydä rentous hengityksessä ja kuuntele omaa kehoasi, jonka toimivuus on merkittävää hyvinvoinnille ja työssä jaksamiselle. Etsitään yhdessä keinoja hyvään oloon ja yhteiseen arkeen.

Lue lisää

VILLA PARATIISI

Rento päivä yhdessä

Vietä aktiivinen kesäpäivä Villa Paratiisin ympäristössä. Lähde vesille tiimikanootilla tai  SUP-laudalla. Tee metsäretki kävellen tai fatbikella. Kokeile rohkeuttasi kalliolaskeutumisessa ja tarkkuuttasi jousipyssyllä, rentoudu joogassa, pelaa pihapiirissä mölkkyä ja heitä tikkaa. Uimaan ja kalastamaan pääset suoraan Villa Paratiisin laiturilta ja päivän päätteeksi voit rentoutua puulämmitteisessä saunassa ja paljussa, ja ruokailla rantanuotiolla. Villa Paratiisissa voit viettää aikaa yhdessä kiireettömästi. Kaikki aktiviteetit toteutetaan huvilan välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää

NUUKSION POHJOINEN PORTTI

Yhdistetty kokous- ja virkistyspäivä

Vihdissä sijaitseva Nuuksion Pohjoinen Portti sopii suurempien ryhmien kokoustamiseen ja virkistyspäivään. Isoille parkkialueille mahtuvat bussit ja alueelta on hyvä yhteys Nuuksion kansallispuistoon. Nuuksion Pohjoisen Pirtti on lähes 200 vuotta kahvilaksi kunnostettu väentupa, jossa 50 henkilöä kokoustaa yhdessä tilassa ja 80 henkilöä ruokailee kolmessa huoneessa.

Lue lisää

HALTIA

Virkistyspäivä isollekin porukalle

Vietä virkistyspäivä Suomen luontokeskus Haltian ympäristössä, kokousta ja tutustu näyttelyihin. Haltian auditorioon mahtuu 200 hlöä ja Haltian ravintolassa pääset herkuttelemaan luonnon antimilla. Haltian läheisyydessä on hienoja retkipolkuja ja mahdollisuus mm. melontaan, jousiammuntaan, kirkkovenesoutuun ja kalliolaskeutumiseen. Talvella ja huonolla säällä käytössä on liikuntahalli. Ruokailun ja nokipannukahvit voit nauttia myös metsänuotiolla, missä on katokselliset pöydät.

Seesteinen luonto tarjosi virkistyspäivällemme rentouttavat puitteet. Nautimme erinomaisesta ruoasta, joka tehtiin paikan päällä avotulella, ja keväisestä luonnosta. Seuraavan kerran taidamme jäädä jatkaa päiväämme Nuuksion tunnelmalliseen yöhön. Lähde sinäkin kokemaan luonnon lumo ja Paratiisin taika, suosittelemme lämpimästi.

– Vahanen International Oy

Olen noin 20 vuoden ajan järjestänyt työporukallemme virkistäytymispäiviä lukuisissa eri paikoissa ja tämä Haltian päivä jää kyllä ehdottomasti mieleen kaikkein onnistuneimpana. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

– YLE, Eva Lintunen

Kiitokset päivästä! Kaikki meni huippuhienosti, meillä oli kiva ilta, paikka oli mahtava ja ruokajärjestelyt toimi tosi hyvin.

– Quru, Mira Mäkiranta

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun