PYYDÄ TARJOUS

VIETÄ LUONNOSSA TYÖHYVINVOINTI-, VIRKISTYS tai TYKY-PÄIVÄ

Irrottaudu arjesta ja lähde viettämään luonnonläheinen ja liikunnallinen työhyvinvointi-päivä. Valitse paikka näiden vinkkien mukaan:

  • Jos saunominen on tärkeä osa ohjelmaa, niin alle 20 hengen ryhmän kannattaa suunnata Villa Paratiisiin ja isompien ryhmien Hopeaniemeen
  • Jos haluatte että osa aktiviteeteista on sisätiloissa, niin valitkaa paikaksi Haltia tai Nuuksion Pohjoinen Portti
  • Jos teillä on aikaa vain puoli päivää, niin lähtekää luontoon ja ruokailkaa nuotiolla
  • Jos haluatte yhteiselle mökkireissulle tai retriittiin, niin tulkaa Villa Paratiisiin

VIRKISTYSPÄIVÄ NUUKSIOSSA

Päivä luonnossa

Lähde kulkemaan metsän siimekseen, pysähdy välillä kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta ja metsään liittyvistä vanhoista uskomuksista. Haistele metsän tuoksua, maistele luonnon antimia ja aisti ympäröivä luonto. Retkellä voi olla vuodenaikojen mukaan vaihtuva teema; talvella eläinten jälkiä, keväällä lintuja, kesällä yrttejä ja syksyllä sieniä.Retken lomassa pysähdy nuotiopaikallemme metsän siimekseen, ja nauti nuotiotarjoilut; nokipannukahvit, makkaran ja lettujen paistoa tai kolmen ruokalajin nuotioateria.

VIRKISTYSPÄIVÄ VILLA PARATIISISSA

Kesän taikaa

Vietä aktiivinen päivä Villa Paratiisin ympäristössä. Lähde vesille tiimikanootilla, kajakilla ja SUP-laudalla. Tee metsäretki jalan, kävelysauvojen kanssa, kickbike-potkulaudalla tai fatbikella. Kokeile rohkeuttasi kalliolaskeutumisessa ja tarkkuuttasi jousipyssyllä, pelailla pihapiirissä mölkkyä ja heitä tikkaa tai joogaa. Uimaan ja kalastamaan pääset suoraan Villa Paratiisin laiturilta ja päivän päätteeksi voit rentoutua puulämmitteisessä saunassa sekä paljussa ja ruokailla rantanuotiolla. Villa Paratiisissa voit viettää aikaa yhdessä kiireettömästi. Kaikki aktiviteetit toteutetaan huvilan välittömässä läheisyydessä.

VOIMAANNU LUONNOSSA

Läsnäoloa

Lähde ulos, avaa aistisi havainnoimaan luontoa ympärilläsi ja rentoudu metsän sylissä. Lepää hengityksessä ja pysähdy läsnäolon äärelle. Tutustu seisten toteuttavaan Asahi-liikuntaan, joka kehittää liikkuvuutta, kehotietoisuutta ja kehonhallintaa. Asahi on suomalainen, helpompi versio itämaisesta Taiji-liikunnasta, se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Opettele olemaan läsnä tässä hetkessä, löydä rentous hengityksessä ja kuuntele omaa kehoasi, jonka toimivuus on merkittävää hyvinvoinnille ja työssä jaksamiselle. Lopuksi etsimme keinoja hyvään oloon ja yhteiseen arkeen.

VIRKISTYSPÄIVÄ HALTIASSA

Haltioidu Haltiassa

Järjestämme virkistyspäiviä myös Suomen luontokeskus Haltian ympäristössä, missä on lisäksi mahdollisuus liikuntahallissa tapahtuviin aktiviteetteihin. Haltiassa kannattaa päivään sisällyttää myös tutustuminen luontokeskukseen. Ruokailu voi tapahtua Haltian ravintolassa tai nuotiopaikalla, missä on katokselliset pöydät.

VIRKISTYSPÄIVÄ HOPEANIEMESSA

Hopean hohtoa

Vihdissä Hiidenveden rannalla sijaitseva HopeaniemiResort on entinen kuntoutuskeskus, joka on kunnostettu hyvinvointikeskukseksi. Hopeaniemessä on mahdollisuus monipuolisiin aktiviteetteihin vesillä sekä liikuntasalissa, jossa voi pelata esim. sählyä ja joogata. Rannassa on 25 hengen savusauna, ja kaksi sähkösaunaa 10 ja 20 henkilölle. Sisätiloissa on myös sauna ja 20m uima-allas sekä mahdollisuus monipuolisiin hemmotteluhoitoihin. Yöpyminen onnistuu kahden hengen huoneissa kaikilla mukavuuksilla.

LUONNON HYVINVOINTIVAIKUTUKSET

Metsästä saadaan terveyttä: myönteiset tunnetilat voimistuvat, keskittymis- ja suoriutumiskyky paranee, verenpaine ja pulssi laskevat ja lihasjännitys vähenee. Metsien vaikutus tunteisiimme on pitkälti tiedostamatonta ja juontaa syvälle ihmisen menneisyyteen ja ikiaikaiseen luonto-yhteyteen. Lisätietoa Luonnon parantava voima, National Geografic.

Seesteinen luonto tarjosi virkistyspäivällemme rentouttavat puitteet. Nautimme erinomaisesta ruoasta, joka tehtiin paikan päällä avotulella, ja keväisestä luonnosta. Seuraavan kerran taidamme jäädä jatkaa päiväämme Nuuksion tunnelmalliseen yöhön. Lähde sinäkin kokemaan luonnon lumo ja Paratiisin taika, suosittelemme lämpimästi.

– Vahanen International Oy

Olen noin 20 vuoden ajan järjestänyt työporukallemme virkistäytymispäiviä lukuisissa eri paikoissa ja tämä Haltian päivä jää kyllä ehdottomasti mieleen kaikkein onnistuneimpana. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

– YLE, Eva Lintunen

Kiitokset päivästä! Kaikki meni huippuhienosti, meillä oli kiva ilta, paikka oli mahtava ja ruokajärjestelyt toimi tosi hyvin.

– Quru, Mira Mäkiranta

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun