PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

 

VILLA PARATIISI KOKOUS-KOULUTUS-VIRKISTYS- JA SYNTYMÄPÄIVÄT-POLTTARIT-PERHEJUHLAT-MAJOITUS-SAUNA

Huvila on rakennettu 1961 ja remontoitu 2013-2014; siinä on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilassa on puulämmitteinen sauna, johon mahtuu 4/7 henkilöä, varaava takka, kokousvälineet, ja erinomaiset tilat ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Päärakennuksessa on makuuhuone parivuoteella, pihamökeissä on kolme huonetta, jokaisessa 3 vuodepaikkaa. Huvilan laiturilta pääsee soutelemaan, uimaan ja melomaan, rannassa on nuotiopaikka ja kesäkeittiö, pihasta pääsee suoraan Nuuksion erämaihin. Villa Paratiisi soveltuu 15-20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 10/12 henkilön majoittumiseen. Katso kuvista ja videosta miltä paikka näyttää.

Huvila on  etupäässä lyhytaikaisessa vuokrauksessa, viikonloppuisin ei päivävuokrausta. Tietoa huvilan vuokrauksesta kokous- ja koulutustilaisuuksiin löydät kokousta-sivulta. 

VUOROKAUSI (22h)     780€/touko-syyskuu ja juhlapyhät, 580€/muu aika
LISÄVUOROKAUDET   480€/touko-syyskuu ja juhlapyhät, 240€/muu aika

Siivous ei sisälly hintoihin, tarvittaessa hoidamme sen hintaan 100€. Lisämaksusta lakanat 13.50€/henk. ja pyyhe 5€/henk. Kaikkiin hintoihin sisältyy alv%. Soutuvene sisältyy huvilan vuokraan, lisäksi vuokrattavana kanootteja ja kajakkeja ja talvikaudella  lumikenkiä ja potkukelkkoja.

Löydät Villa Paratiisi-huvilan Googlen karttahaulla.

KYSY LISÄÄ >