PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

LUMIKENKÄ-RETKI

Kun talvi on tullut, laita lumikengät jalkaan ja kulje vaivattomasti hangella pitkin metsiä ja jäätyneitä järviä. Jokainen joka pystyy kävelemään, osaa kävellä lumikengillä. Voit ottaa sauvat avuksi ja sitten vain menoksi.

POTKUKUKELKKA-RETKI

Lähde potkuttelemaan tielle tai järven jäälle perinteisellä punaisella potkukelkalla. Nuuksion pieniä hiekkateitä ei hiekoiteta ja ne sopivat erinomaisesti vauhdikkaaseen menoon, ja järven jäällä on helppo potkutella kun järvi on jäätynyt ja lunta ei ole liikaa.

LUONTORETKI

Kun luonto on talviunessa ja peittynyt lumivaippaan, on hyvä hetki lähteä luontoretkelle. Hangella voit tunnistaa peuran, hirven, jäniksen, ketun, jopa ilveksen jälkiä lähimaastossa.

Luonto-oppaan kanssa kuulet miten luonto ja eläimet ovat sopeutuneet pohjoisen kylmiin olosuhteisiin.

TALVISEIKKAILU

Lähde opettelemaan selviytymistaitoja talviseen luontoon! Sytytä nuotio ilman tulitikkuja, hanki ruokaa ilman kauppaa ja hoida loukkaantunut ilman lääkäriä. Liiku lumikengillä ja potkukelkalla, kokeile liukulumikenkiä ja vedä ahkiota. Jos sää sallii niin ohjelmassa voi olla lumimajoitteen rakentaminen.

Ohjelman kesto 2-3 tuntia. Pienempi ryhmä (alle 10 hlöä) voi seikkailla yhdessä, isommat ryhmät jaetaan tiimeihin jotka voivat kilpailla keskenään talvenvaltiaan tittelistä.

KEHON HOITOA

Fysioterapeutin opastuksella saat opastusta kehonhuoltoon, rentoutumiseen ja Asahi-terveysliikuntaan.

Joogasta saat eväitä jaksamiseen ja sisäistä selkeyttä. Aroma Bliss Yoga on lempeää joogaa kera eteeristen öljyjen.

Saunaan voimme järjestämme ryhmälle yrttijalkakylvyn ja kansanparantaja voi vihtoa morsiamen vanhojen rituaalien mukaan.

KANSANMUSIIKKIA JA KANSANPERINNETTÄ

Kansanmuusikko Ulla hallitsee perinnesoittimet; mm. kantelen, munniharpun ja pärrän, joilla hän loihtii upean äänimaailman. Astu karhuaittaamme täytetyn karhun kaveriksi ja tutustu esivanhempiemme karhumytologiaan tarinoiden ja laulujen myötä.

Ohjelma yhteistyössä Ullan kanssa, hän laulaa ja laulattaa ja soittaa viulua vaikkapa ruokailun aikana.

KÄSILLÄ TEKEMISTÄ JA TUUNAUSTA

Tee kierrätysmateriaalista nahkakoru tai heijastin, munankuorista koru tai yhteinen mosaiikkiteos, betonista kynttilänjalka tai kierrätyskartongista kortteja. Pyydä räätälöity tarjous yrityksen oman poistomateriaalin uusiokäyttöön. Käsillä tekeminen vapauttaa ajatukset lentoon ja synnyttää uutta. Ohjelma yhteistyössä Tuunaajamutsin kanssa.

Koiravaljakkoajelu

HUSKY-AJELU

Lähde arktisten rekikoirien kyytiin ja koe vauhdin hurmaa koiravaljakon kyydissä! Koirarekeen mahtuu kerrallaan yksi henkilö kyytiin ja toinen jalaksille. Mikäli ajankohtana ei ole lunta, voidaan husky-ajelu toteuttaa kickbikella. Ohjelma yhteistyössä Arctic Expedisionin kanssa.

ISSIKKA-RATSASTUS

Lähde kokemaan rauhaisaa käyntiä, tasaista tölttiä metsäteitä pitkin tai vauhdikasta laukkaa tuulten humistessa puiden latvoissa turvallisen islanninhevosen selässä. Kotitalli Hersir sijaitsee Vihdin Selin kylässä, 15 km päässä Villa Paratiisista.  Kaunis maalaismiljöö upeine vaellusmaastoineen tarjoaa elämyksen sekä kokeneelle että aloittelevalle ratsastajalle.