PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

TALVISIA OHJELMIA

Lähde nauttimaan talvisesta luonnosta Nuuksion metsiin ja järville. Nuuksio on järviylänkö jonne talvi tulee aikaisemmin kuin rannikolle. Järven jäillä pääsee talvella liikkumaan retkiluistimilla, potkukelkalla ja lumikengillä, pilkkimään ja pulahtamaan avannossa.

TALVEN TAIKAA-RETKI 2,5 h

Lähde talviselle retkelle Nuuksioon ja kokeile perinteisiä suomalaisia talven touhuja. Aloita retki punaisella potkukelkalla, jatka matkaa lumikengillä metsässä tai järven jäällä, jonka jälkeen kairaa avanto ja kokeile kalaonnea pilkillä. Retken päätteeksi vietä tuokio nuotion taikapiirissä, paista makkara ja juo nokipannukahvit tai yrttitee korvapuustin kera. Retken kesto 2,5h.

PILKKIMINEN

POTKUKELKKAILU

TARJOILUT NUOTIOLLA

TALVEN AKTIVITEETTJA

Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa reki- ja huskyajelua, ratsastusta ja pelastuspukukelluntaa.

REKIAJELU

Koiravaljakkoajelu

HUSKY-KYYTI

RATSASTUS

PELASTUSPUKUKELLUNTA

SAUNAOHJELMIA

Nauti Villa Paratiisin saunan lempeistä löylyistä, virkistäydy järven viileydessä ja rentoudu paljussa. Saunan yhteyteen voimme järjestää myös ohjelmia kuten yrttijalkakyvyn ja vihtomisen.

AVANTOUINTI

YRTTIJALKAKYLPY

KANSANPERINNE OHJELMIA

Olemme erikoistuneet suomalaisiin kansanperinne-ohjelmiin,  tutustu esi-vanhempiemme perinteisiin ja sukella menneisyyden myytteihin.

KANSAMUUSIIKKIA

RUMPUMEDITAATIO

KARHURITUAALI

KALEVALA-RETKI

KÄDENTAITOJA

Käsillä tekeminen vapauttaa ajatukset lentoon ja synnyttää uutta. Jooga-hetki ja sirkus-kokeilu kehittävät kehon tietoisuutta ja hallintaa. Wäinölän hirsituvassa on loistavat tilat aktiviteeteille.

HUOVUTTAMINEN

KEHRÄÄMINEN

JOOGA

Seesteinen luonto tarjosi virkistyspäivällemme rentouttavat puitteet. Nautimme erinomaisesta ruoasta, joka tehtiin paikan päällä avotulella, ja keväisestä luonnosta. Seuraavan kerran taidamme jäädä jatkaa päiväämme Nuuksion tunnelmalliseen yöhön. Lähde sinäkin kokemaan luonnon lumo ja Paratiisin taika, suosittelemme lämpimästi.

– Vahanen International Oy

Olen noin 20 vuoden ajan järjestänyt työporukallemme virkistäytymispäiviä lukuisissa eri paikoissa ja tämä Haltian päivä jää kyllä ehdottomasti mieleen kaikkein onnistuneimpana. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

– YLE, Eva Lintunen

Kiitokset päivästä! Kaikki meni huippuhienosti, meillä oli kiva ilta, paikka oli mahtava ja ruokajärjestelyt toimi tosi hyvin.

– Quru, Mira Mäkiranta