PYYDÄ TARJOUS

LUMIKENKÄ-RETKI

Kun talvi on tullut, laita lumikengät jalkaan ja kulje vaivattomasti hangella pitkin metsiä ja jäätyneitä järviä. Jokainen joka pystyy kävelemään, osaa kävellä lumikengillä. Voit ottaa sauvat avuksi ja sitten menoksi.

POTKUKUKELKKA-RETKI

Lähde potkuttelemaan tielle tai järven jäälle perinteisellä punaisella potkukelkalla. Paratiisintietä ei hiekoiteta, joten se sopii erinomaisesti vauhdikkaaseen menoon, ja järven jäällä on helppo potkutella kun järvi on jäätynyt ja lunta ei ole liikaa.

LUONTORETKI

Kun luonto on talviunessa ja peittynyt lumivaippaan, on hyvä hetki lähteä luontoretkelle. Hangella voit tunnistaa peuran, hirven, jäniksen, ketun, jopa ilveksen jälkiä lähimaastossa. Luonto-oppaan kanssa kuulet miten luonto ja eläimet ovat sopeutuneet pohjoisen kylmiin olosuhteisiin.

SEIKKAILEMAAN

Lähde opettelemaan selviytymistaitoja talviseen luontoon, sytytä nuotio ilman tulitikkuja, rakenna majoite ilman telttaan, laita ruokaa ilman hellaa ja hoida loukkaantunut ilman lääkäriä.
Talvella onnistuu myös älypuhelimen opastamana retki luonnossa. Seikkailu voi olla action track, jossa näkymätön rastirata vie ryhmän haastaviin tilanteisiin tai pakopeli, jossa on tehtäviä suorittamalla selvittävä metsästä turvaan.

KEHON HOITOA

Fysioterapeutin opastuksella saat opastusta kehonhuoltoon, rentoutumiseen ja Asahi-terveysliikuntaan. Joogasta saat eväitä jaksamiseen ja sisäistä selkeyttä, Aroma Bliss Yoga on lempeää joogaa kera eteeristen öljyjen. Saunaan järjestämme yrttijalkakylvyn ja vihtomis-rituaalin.

KANSANMUSIIKKIA JA KANSANPERINNETTÄ

Kansanmuusikko Ulla hallitsee perinnesoittimet; mm. kantelen, munniharpun ja pärrän, joilla hän loihtii upean äänimaailman. Ulla laulaa ja laulattaa, ja soittaa viulua vaikkapa ruokailun aikana.

Musiikki-ohjelma 240€/ryhmä / 1,5h

.

KÄSILLÄ TEKEMISTÄ JA TUUNAUSTA

Tee kierrätysmateriaalista nahkakoru tai heijastin, munankuorista koru tai yhteinen mosaiikkiteos, betonista kynttilänjalka tai kierrätyskartongista kortteja. Pyydä räätälöity tarjous yrityksen oman poistomateriaalin uusiokäyttöön. Käsillä tekeminen vapauttaa ajatukset lentoon ja synnyttää uutta.

HUSKY-AJELU

Lähde arktisten rekikoirien kyytiin ja koe vauhdin hurmaa koiravaljakon kyydissä! Koirarekeen mahtuu kerrallaan yksi henkilö kyytiin ja toinen jalaksille. Mikäli ajankohtana ei ole lunta, voidaan husky-ajelu toteuttaa kickbikella.