PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

SAUNA JÄRVEN RANNALLA NUUKSIOSSA

Tule kokemaan Villa Paratiisin puulämmitteinen sauna järven rannalla, sen lempeät löylyt ja lämpöinen tunnelma. Saunan suuresta ikkunasta voit ihailla järvimaisemaa johon voit löylyjen välillä uppoutua, talvella lumessa tai avannossa. Saunamme seinät ovat tuppeensahattua mäntyä ja leveät lauteet haapaa, joiden puutavara on lähimetsästä. Saunan ylälauteille mahtuu 7 henkilöä, saunatiloissa on 2 suihkua, WC sekä pukuhuone.

HUOM! Visit Finlandin onnellisuusoppaat esittelevät tänä vuonna suomalaista elämäntapaa live-lähetyksissä. Ensimmäinen lähetys ”Relax with a Finn” lähetetään Vihdistä Villa Paratiisin saunasta perjantaina 15.5. klo 17. Tule mukaan saunomaan virtuaalisesti!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Tyyni Poikkipuoliainen järvi, johon mies hyppää laituriltä pää edellä.

TERASSIN KAUTTA LAITURILLE JA UIMAAN

Saunasta pääsee terassin kautta laiturille ja uimaan. Saunan katetulle terassille paistaa ilta-aurinko ja siinä on 10 hlön pöytä pöytä, tulisija ja hellauuni. Terassin vieressä on nuotiopata grilliritilällä ja ympärillä penkit. Lämminvesipalju on terassin vieressä ja siihen mahtuu hyvin 7 henkilöä, tiiviisti enemmänkin.

Villa Paratiisin sauna on tullut tutuksi monelle, suurlähettiläästä muotibloggareihin, suomalaisille sekä ulkomaisille vieraille. Tutustu Villa Paratiisin sauna-vieraiden kokemuksiin:

Marko and Alex eli Vagabrothers
Carrie ja wishwishwish -blogi
Rus Smith, espanjalainen laulaja, jonka YouTube videolla on jo yli 10 000 tykkääjää.
Kompas Daily -lehti, Indonesia

Mies istuu paljussa terassilla nuotiopaikan vieressä, tyyni järvi taustalla.

LÄMMINVESIPALJU

Terassin yhteydessä on 7 hengen palju, joka lämpiää puilla. Paljuun menee vettä 1500 litraa ja sen lämmittämiseen aikaa 2-3 tuntia, mutta se on kaiken vaivan arvoista. Paljussa voit nauttia kesäyön valosta , lämmitellä syksyn koleudessa ja ihailla talvista tähtitaivasta.

Talvella pidämme avannon auki joten saunomisen ja paljun lomassa pääset virkistymään järvivedessä.

Saunan lauteilla lyhtyjä ja vihta ja ikkunasta näkyy iltamaisema.

SAUNAN TAIKAA

Ajankohta: sunnuntai klo 17-21
Kesto: 4 tuntia
Hinta: 380€/max 7 hlön ryhmä

OSTA VERKKOKAUPASTAMME

Lisäpalvelut:
Pyyhkeet 5€/hlö
7 hlön lämminvesipalju 240€, talvella 280€
Sauna-ohjelma; esim. yrttijalkakylpy ja  ikivanhoja  sauna-rituaaleja, parannus-saunan taikoja ja sauna-lauluja
Kauttamme järjestyvät myös tarjoilut sauna-iltaan, katso tarjoilut-sivulta vaihtoehtoja.
Pyydä tarjous ohjelmista ja tarjoilusta.

Hyvät muistot!

Kiitoksia teille että saimme tulla paikalle. Oli muuten hieno paikka, josta jäi hyvät muistot.

– Petri Jeskanen

Toiveidemme mukainen paikka!

Villa Paratiisi oli täysin toiveidemme mukainen, ja viihdyimme kaikki siellä mainiosti! Joukkomme (14 hlöä) ikähaarukka oli 1,5 v – 75 v, ja paikka sopi eri-ikäisten yhteiseen ajanviettoon erittäin hyvin, ja kaikille löytyi sopiva nukkumapaikkakin.

– Hanna Männynväli

Juhlapaikkana onnistunut!

Juhlat menivät hienosti ja paikka sai runsaasti positiivista huomiota. Monet kyselivät että mistä me tällainen paikka löydettiin ja vastattiin että netistä haulla: juhlapaikka ja vihti. Onneksi myös sää suosi ja pystyimme oleskelemaan ulkosalla koko illan nauttien kauniista maisemista ja illan tullen tunnelmallisesta ulkotakan valkeasta. Pikkumökeissä oli kuulemma nukuttanut oikein hyvin ja saunassa oli hyvät löylyt.

– Sari Löytynoja

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun