SAUNA JÄRVEN RANNALLA NUUKSIOSSA

Tule kokemaan Villa Paratiisin puulämmitteinen sauna järven rannalla, sen lempeät löylyt ja lämpöinen tunnelma. Saunan suuresta ikkunasta voit ihailla järvimaisemaa johon voit löylyjen välillä uppoutua, talvella lumessa tai avannossa. Saunamme on remontoitu täysin vuoden 2017 alussa, seinät ovat tuppeensahattua mäntyä, ja leveät lauteet haapaa, molemmat omasta metsästä. Saunan ylälauteille mahtuu 7 henkilöä, saunatiloissa on 2 suihkua, WC sekä pukuhuone.

Saunasta pääsee terassin kautta laiturille ja uimaan. Saunan terassille paistaa ilta-aurinko, katetulla terassin osalla on pöytä jonka saa levitettyä 14 henkilölle, tulisija ja hellauuni. Terassin toinen puoli on katettavissa ja sinne voidaan sijoittaa toinen 12 hengen pöytä. Terassilla on nuotiopata jonka ympärillä penkit. Lämminvesipalju on terassin vieressä ja siihen mahtuu hyvin 7 henkilöä, tiiviisti enemmänkin.

Villa Paratiisin sauna on tullut tutuksi monelle, suurlähettiläästä muotibloggareihin, suomalaisille sekä ulkomaisille vieraille. Tutustu Villa Paratiisin sauna-vieraiden kokemuksiin:

Marko and Alex eli Vagabrothers
Carrie ja wishwishwish -blogi
Rus Smith, espanjalainen laulaja, jonka YouTube videolla on jo yli 10 000 tykkääjää.
Kompas Daily -lehti, Indonesia

SAUNAN TAIKAA

Kesto: 4 tuntia
Hinta: 580€/max 15 hlön ryhmä

Lisäpalvelut:
Pyyhkeet 5€/hlö
8 hengen lämminvesipalju 200€
Saunan Taikaa-ohjelma; ikivanhoja  sauna-rituaaleja,
parannus-saunan taikoja ja sauna-lauluja 240€/max 12 hlön ryhmä.
Yrttijalkakylpy 20€/hlö.
Tarjoilut, pyydä tarjous.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave