PARATIISIN VIRKISTYSPÄIVÄT

VIETÄ LUONNONLÄHEINEN JA AKTIIVINEN PÄIVÄ

Villa Paratiisin virkistyspäivissä tutustutaan ja kokeillaan uutta. Vietetään aikaa yhdessä pelien ja muiden ohjelmien parissa, saunotaan tai ihan vaan ollaan, istuskellaan laiturilla ja kuunnellaan hiljaisuutta.

Villa Paratiisin virkistyspäivissä tutustutaan ja kokeillaan uutta. Vietetään aikaa yhdessä pelien ja muiden ohjelmien parissa, saunotaan tai ihan vaan ollaan, istuskellaan laiturilla ja kuunnellaan hiljaisuutta.

Rantahuvila
Päivän tarjoilut
Aikaa yhdessä
Yritysryhmän melonta järvellä

Vesille

Melomaan, uimaan ja kalastamaan pääset suoraan Villa Paratiisin laiturilta, käytössä on 3-hengen tiimikanootit ja SUP-laudat. 

jousiammunta-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

Pelejä

Villa Paratiisin pihapiirissä voit testata tarkkuuttasi jousipyssyllä tai frisbeegolfilla, heittää tikkaa ja pelata mölkkyä.

ryijy-kasilla-tekeminen-nuuksion-taika-1300

Opi uutta

Opettele kädentaitoja, osallistu hyvän olon liikuntaan ja valmista yrttiretken aineksista rentouttava jalkakylpy.

seikkailemaan-nuuksion-taika-1300

Luonnossa

Viereiseltä kalliolta voit laskeutua köyden avulla alas ja metsään voit lähteä seikkailemaan pakopelin mukana tai opettelemaan selvitymistaitoja.

metsakavely-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

Yhteistyötaidot

Yhteistyötä voidaan rakentaa tiimitehtävillä ja työyhteisökouluttajan kanssa etsiä keinoja hyvään oloon ja yhteiseen arkeen.

virkistyspaivat-perinnemusiikki-villa-paratiisi-nuuksion-taika

Perinnemusiikkia

Paikalle järjestyy myös muusikko laulamaan, soittamaan ja laulattamaan.

NUUKSION KANSALLISPUISTON KAINALOSSA

Nuuksion erämaat alkavat heti Villa Paratiisin pihasta, metsäretki voi kulkea pitkin haastavia metsäpolkuja tai helppoja latupohjia, retken kesto voi olla tunnista koko päivään. Metsäretkellä voi olla teemana villiyrtit tai kansanperinne, ja retken voit tehdä kävelysauvojen kanssa tai kickbikella, talvella lumikengillä tai potkukukelkalla.

TARJOILUT PÄIVÄÄN

Päivän lomassa voit nauttia nokipannukahvit ja maittavan aterian. Ruoka voidaan valmistaa nuotiolla ja voit osallistua opastettuun kokkauskurssiin. Sisätiloihin mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä ja terasseille kesäkaudella 30 henkilöä. 

PARATIISIN SAUNA JA PALJU

Villa Paratiisin saunaan mahtuu ylälauteille 7 henkilöä ja toiset 7 paljuun, lisäksi pihaan voidaan porukalla rakentaa 15 hengen jurttasauna.

PYYDÄ TARJOUS VIRKISTYSPÄIVISTÄ

WÄINÖLÄN VIRKISTYSPÄIVÄT

Olemme suunnitelleet kolme erilaista virkistyspäivää, joihin Wäinölä ja ympäröivä luonto tarjoavat erinomaiset puitteet. Virkistyspäivien ohjelmaan sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, aamupäivällä 2 tunnin ja iltapäivällä 2 tunnin ohjelma sekä tarjoilut. Voit myös valita puolen päivän ohjelman.