PARATIISIN AKTIVITEETIT

Villa Paratiisi / Aktiviteetit

VIETÄ LUONNONLÄHEINEN JA AKTIIVINEN PÄIVÄ

Aktiviteetit täydentämään aikaa Villa Paratiisissa, jossa viihdytään yhdessä, ollaan ulkona ja saunotaan. Kauttamme järjestyvät monipuoliset aktiviteetit, ohjelmat ja vuokravälineitä sekä kesä- että talvipäivään. 

Aktiviteetit täydentämään aikaa Villa Paratiisissa, jossa viihdytään yhdessä, ollaan ulkona ja saunotaan. Kauttamme järjestyvät monipuoliset aktiviteetit, ohjelmat ja vuokravälineitä sekä kesä- että talvipäivään. 

Rantahuvila
Päivän tarjoilut
Aikaa yhdessä

MONIPUOLISET AKTIVITEETIT

seikkailemaan-nuuksion-taika-1300

Seikkailemaan

Aktiviteetit lähellä ja kauempana luonnossa. Viereiseltä kalliolta voit laskeutua köyden avulla alas ja metsään voit lähteä seikkailemaan pakopelin mukana tai opettelemaan selvitymistaitoja.

metsakavely-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

Metsään

Nuuksion erämaat alkavat heti Villa Paratiisin pihasta, metsäretki voi kulkea pitkin haastavia metsäpolkuja tai helppoja latupohjia. Metsäretken teema voi olla villiyrtit tai linnut ja retken voit tehdä kävelysauvojen kanssa tai kickbikella, talvella lumikengillä tai potkukukelkalla.

virkistyspaivat-perinnemusiikki-villa-paratiisi-nuuksion-taika

Musisoimaan

Aktiviteetit, joissa yhdistyy musikki sopivat monenlaisille ryhmille. Paikalle järjestyy myös muusikko laulamaan, soittamaan ja laulattamaan.

Yritysryhmän melonta järvellä

Vesille

Melomaan, uimaan ja kalastamaan pääset suoraan Villa Paratiisin laiturilta, käytössä on 3-hengen tiimikanootit ja SUP-laudat. 

jousiammunta-virkistyspaivat-nuuksion-wainola-nuuksion-taika-1300

Pelaamaan

Villa Paratiisin pihapiirissä voit testata tarkkuuttasi jousipyssyllä tai frisbeegolfilla, heittää tikkaa ja pelata mölkkyä.

ryijy-kasilla-tekeminen-nuuksion-taika-1300

Uutta oppimaan

Opettele kädentaitoja, osallistu hyvän olon liikuntaan ja valmista yrttiretken aineksista rentouttava jalkakylpy.

TARJOILUT PÄIVÄÄN

Päivän lomassa voit nauttia nokipannukahvit ja maittavan aterian. Ruoka voidaan valmistaa nuotiolla ja voit osallistua opastettuun kokkauskurssiin. Sisätiloihin mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä ja terasseille kesäkaudella 30 henkilöä.