PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

POLTTARIOHJELMAA

MORSIUS-SAUNA

Morsius-sauna on vanhaa suomalais-karjalaista hääperinnettä ja siirtymäriittiä, jonka avulla morsian valmistetaan tulevaan elämänmuutokseen. Ennen vanhaa uskottiin morsiamen olevan häidensä alla erityisen haavoittuvainen, jonka johdosta tehtiin suojelevia taikoja.

Morsius-sauna on rauhoittava, virkistävä sekä vapauttava riiitti, jonka morsian viettää läheisten ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Silloin laitetaan syrjään häähyörinä ja keskitytään naimisiin menoon ja sen herättämiin tunteisiin. Morsius-saunaan kuuluu olennaisesti vihtominen, jonka myötä morsian puhdistuu tarpeettomasta ja voimaantuu, jolloin syntyy tilaa uudelle. Ohjelmaan sisältyy myös lemmenlotsuja, taikoja, yrttejä ja rummutusta, siinä voi myös olla itkuvirsiä. Lisämaksusta  luontaishoitoja, kuten hierontaa ja turvehoitoja.

Ohjelma rakennetaan morsiamen mukaan, se voi olla joko rauhallinen ja meditatiivinen, rempseä ja humoristinen tai hoitava ja voimaannuttava. Kuuntelemme morsiamen toiveita ja olemme avoimia rakentamaan ikimuistoisen ohjelman juuri hänelle.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Juurakon voiman ja Gabriela Aldana-Kekonin kanssa.

Lue myös Julian juttu polttareista Villa Paratiisissa

MUSIIKKIA JUHLAPÄIVIIN