PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

Virkistyspäivä Villa Paratiisissa

Vietä luonnonläheinen ja liikunnallinen virkistyspäivä Nuuksion sydämessä Villa Paratiisin ympäristössä. Lähde melomaan tai retkelle metsään, osallistu asahi-liikuntatuokioon, kokeile tarkkuutta jousipyssyllä, kokeile kirveenheittoa, opettele käden taitoja tai pelaile pihapiirissä mölkkyä ja heitä tikkaa.  

Nuuksion erämaat alkavat heti Villa Paratiisin pihasta, retki voi kulkea pitkin haastavia metsäpolkuja tai helppoja hiekkapolkuja, retken kesto voi tunnista koko päivään. Metsäretken voit tehdä myös kävelysauvoilla tai kickbikella. Melomaan, uimaan ja kalastamaan pääset suoraan Villa Paratiisin laiturilta, käytössä on 3 -hengen tiimikanootit. Käden taitojen pajassa voit esim. huovuttaa tai tehdä savitöitä. Päivän lomassa nauti nokipannukahvit ja maittava ateria rantanuotiolla.

Ruoka voidaan valmistaa nuotiolla, mahdollisuus myös opastettuun kokkauskurssiin. Sisätiloihin mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä ja terasseille toiset 20 henkilöä.  Villa Paratiisin saunaan mahtuu kerrallaan 8 henkilöä mutta lisäksi pihaan voidaan porukalla rakentaa 15 hengen jurttasauna. Lisäohjelmaa voidaan järjestää nuotiolle, mm. muusikko laulamaan ja laulattamaan tai shamaani tarinoimaan ja rummuttamaan.