PYYDÄ TARJOUS

VIETÄ KOKOUS NUUKSIOSSA

KOKOUSTILA LUONNON HELMASSA, JÄRVEN RANNALLA, OMASSA RAUHASSA

Vietä kokous Nuuksiossa, Villa Paratiisissa, missä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa. Huvilassa on kokoustilaa 15 henkilölle ja majoitus neljässä huoneessa 10 henkilölle, lisätilaa pukuhuoneen sohvalla ja laavussa. Tiloissa on Wlan-yhteys sekä kokous-välineet. Katso Villa Paratiisi -videolta, miltä meillä näyttää.

PÄIVÄKOKOUS

8 tuntia, hinta 580€+alv%

Sisältää kokouspalvelut ja päivän lomassa opastetun tunnin retken metsään tai vesille.

Tarjoilut (aamiainen, lounas, kahvit) alkaen 35€/henk.+alv%

KOKOUSPÄIVÄ + SAUNAILTA

12 tuntia, hinta 780€ + alv%

Kun haluat lisäksi kokouspäivän päätteeksi viettää rentouttavan illan saunan ja illallisen kera.

Hintaan sisältyy saunan lämmitys, kokouspalvelut ja opastettu retki. Tarjoilut (aamiainen, lounas, kahvit, illallinen) alkaen 58€/henk.+alv%.

KOKOUSPÄIVÄT MAJOITUKSEN KANSSA

32 tuntia, hinta 1285€ + alv%

Kun haluat yöpyä ja kokoustaa päivän tai kaksi. Hintaan sisältyy majoitus, kokouspalvelut, saunan lämmitys ja opastettu retki.

Tarjoilut (aamiainen, 2 x lounas, 1 x illallinen ja nokipannukahvit) alkaen 89€/hlö

PAKO PARATIISIIN

Haluatko pois kaupungin hälystä ja kiireestä, paikkaan missä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa. Haluatko toteuttaa kokouspäivän, joka tukee tietoista läsnäoloa, luovuutta ja käsiteltävien asioiden sisäistämistä.

Haastamme tiimisi jättämään läppärit toimistolle, sulkemaan puhelimet ja lähtemään olennaisten asioiden äärelle luontoon.

Katso lisää Pako Paratiisiin esitteestä.

Kesän Taikaa -esitteestä löydät monenlaista tekemistä kesäpäivään.

Lisämaksusta

RUOKAILUT
Järjestämme aamupalan, ateriat ja kahvitukset, jotka voidaan nauttia huvilassa tai nuotion ääressä. Löydät täältä ehdotuksiamme ruokailuun.

RETKEN VÄLINEET
Opastettu retki voidaan toteuttaa kävelysauvoilla, kickbike-potkulaudalla tai kanootilla, talvella lumikengillä tai potkukelkalla.

TYÖYHTEISÖKOULUTUS
Kauttamme löydät innostavan valmentajan, joka antaa uutta näkökulmaa työelämään ja auttaa etsimään ratkaisuja työyhteisön haasteisiin.

Kaunis kiitos joulukuisesta päivästä Suomen luonnossa! Tiimipäivämme oli kaikin puolin onnistunut. Erityinen kiitos hyvin toimineista järjestelyistä ja hyvästä ruoasta. Villa Paratiisi on todellinen paratiisi luonnon helmassa ja loistava paikka rentoutua kiireen keskellä. Ihana paikka!

– Nordea, Marja Seppänen

Kiitos ihanasta paikasta, ruuasta ja tunnelmasta!

– MTV, Merja Kaikkonen