PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

VIETÄ VIRKISTYSPÄIVÄ HALTIASSA

Tule Nuuksioon ja tutustu Suomen luontokeskus Haltian päänäyttelyyn, joka johdattaa sinut Saaristomereltä tuntureiden laelle ja kaikkiin Suomen 40 kansallispuistoon. Tutustu näyttelytiloissa koko Suomen luontoon, vuodenaikojen kiertoon sekä kalevalaiseen mytologiaan.

Lähde näyttelyn jälkeen ulos kulkemaan metsän siimekseen, pysähdy kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta ja metsään liittyvistä vanhoista uskomuksista. Haistele metsän tuoksua ja maistele luonnon antimia, etsi eläinten jälkiä ja aisti ympäröivä luonto. Nuuksion luonto tarjoaa vaihtelevia reittejä kaikille kulkijoille, pehmeitä neulaspolkuja sekä kovia hiekkapohjaisia reittejä. Isompi ryhmä voidaan jakaa pienempiin, jotka voivat kulkea rauhallisesti tarinoiden matkassa, reippaasti luontoon tutustuen tai vauhdikkaasti patikoiden. Retken lomassa nauti metsänuotiolla nokipannukahvit leivonnaisen kera.

.Lähtöpaikka: Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo

Ohjelman kesto: 4h
Toteutusaika: Ympäri vuoden
Opastuskieli: Suomi tai englanti
Henkilökunta: Eräopas
Varusteet: Sään mukainen vaatetus

Ohjelman hinta:: 540€+alv/ enintään 15 hlön ryhmä

Hintaan sisältyy:
1h Suomen luonto-näyttelyopastus
2h metsäretki, enintään 15 hlön ryhmissä, retki voi vaihdella pituudeltaan ja teemaltaan; kesällä yrttiretki, syksyllä sieniretki, ympäri vuoden, patikkaretki tai tarinallinen kansanperinneretki
1 h nuotiolla sekä opastus metsänuotiolta takaisin Haltiaan (0,5km)

Lisämaksut:
Nuotiopaikka 30€, kota 150€
Näyttelyliput 9€/ hlö/ vähintään 10 hlön ryhmä
Luonto lautasella-lounas Haltian ravintolassa 18€/hlö
Nokipannukahvit ja leivonnainen metsänuotiolla 9,50€/hlö

32 tuntia, hinta 1285€ + alv%

Kun haluat yöpyä ja kokoustaa päivän tai kaksi. Hintaan sisältyy majoitus, kokouspalvelut, saunan lämmitys ja opastettu retki.

Tarjoilut (aamiainen, 2 x lounas, 1 x illallinen ja nokipannukahvit) alkaen 89€/hlö

Kaunis kiitos joulukuisesta päivästä Suomen luonnossa! Tiimipäivämme oli kaikin puolin onnistunut. Erityinen kiitos hyvin toimineista järjestelyistä ja hyvästä ruoasta. Villa Paratiisi on todellinen paratiisi luonnon helmassa ja loistava paikka rentoutua kiireen keskellä. Ihana paikka!

– Nordea, Marja Seppänen

Kiitos ihanasta paikasta, ruuasta ja tunnelmasta!

– MTV, Merja Kaikkonen