PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

OHJELMIA JA TARJOILUJA YMPÄRI VUODEN

Nuuksio on metsä Helsingin takapihalla, missä pääset kokemaan erämaan tunnelmaa ja kokemaan monipuolisia aktiviteetteja. Ohjelmamme sopivat kokouspäivän lomaan ja virkistyspäiviin sekä polttareihin ja muihin juhlapäiviin.

Ruokalistamme on saanut innoituksensa esivanhempiemme uskomuksista. Valmistamme tarjoilut yksinomaan teidän ryhmälle ja ruuat tarjoillaan Villa Paratiisin sisätiloissa tai terassilla ja Wäinölän metsänuotiolla tai hirsituvassa.

Seesteinen luonto tarjosi virkistyspäivällemme rentouttavat puitteet. Nautimme erinomaisesta ruoasta, joka tehtiin paikan päällä avotulella, ja keväisestä luonnosta. Seuraavan kerran taidamme jäädä jatkaa päiväämme Nuuksion tunnelmalliseen yöhön. Lähde sinäkin kokemaan luonnon lumo ja Paratiisin taika, suosittelemme lämpimästi.

– Vahanen International Oy

Olen noin 20 vuoden ajan järjestänyt työporukallemme virkistäytymispäiviä lukuisissa eri paikoissa ja tämä Haltian päivä jää kyllä ehdottomasti mieleen kaikkein onnistuneimpana. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

– YLE, Eva Lintunen

Kiitokset päivästä! Kaikki meni huippuhienosti, meillä oli kiva ilta, paikka oli mahtava ja ruokajärjestelyt toimi tosi hyvin.

– Quru, Mira Mäkiranta