PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

TAPAHTUMA- JA JUHLATILA NUUKSION WÄINÖLÄ

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtumatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölässä suomalaiset perinteet ovat kunniassa, se on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja rakennettu rautakauden ja viikinkiajan tapaan. Katso Nuuksion Wäinölän video youtubessa.

TUNNELMALLINEN HIRSIRAKENNUS

Kädentaitoa ja perinnerakentamista

Wäinölä on rakennettu käsinveistetystä hirrestä ja sen suuri tulisija tuo tunnelmaa ja lämpöä sekä palvelee ruuanlaitossa. Taljoilla ja ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, alle 20 henkilön ryhmille pöydät yhdistetään yhdeksi isoksi juhlapöydäksi keskelle tupaa. Wäinölässä tarjotaan villiruokaa, tulilla valmistettua kalaa ja riistaa sekä metsän antimia: sieniä, villiyrttejä ja marjoja.

TILA TAPAHTUMILLE

Yhdessäoloa ja juhlahetkiä

Wäinölä sopii monenlaiseen tapahtumaan: järjestä Kalevala-henkinen ruokailu kansainvälisille vieraille, pienet tunnelmalliset perinnehäät , syntymäpäivät viikinki-tyyliin, virkistyspäivät rautakausi-teemalla tai hiljaisuuden ja hyvinvoinnin retriitti.

OHJELMIA WÄINÖLÄÄN

Esiintyjiä ja aktiviteetteja

Kauttamme järjestyy Wäinölän tunnelmaan sopivaa ohjelmaa, mm. kansanmuusikko Ulla ja tarinankertoja Ukko, sekä monipuolista ohjelmaa ympäröivässä luonnossa: perehdy villiyrtteihin, opettele selvitymistaitoja tai lähde melomaan. Wäinölän läheisyydessä on rantahuvilamme Villa Paratiisi, jossa järjestyy majoitus 14 henkilölle.

VIIKINKIEN TAPAAN

Teemallinen ruokailu tai juhlahetki

Laita päähäsi viikinki-kypärä, kiedo harteillesi viitta ja sukella rautakauden aikaan. Wäinölän hirsirakennus on rakennettu viikinkien pitkätalon tapaan, tulisijalla valmistuvat lihaherkut ja pöydät notkuvat ruokaa. Muusikoiden rummutus ja viulunsoitto luovat tunnelmaa ja houkuttelevat tanssimaan. Asusteet, esiintyjät ja tarjoilut järjestyvät kauttamme.

TAIKATULI-NUOTIOPAIKKA

Tunnelmoi tulilla

Wäinölän hirsituvan vieressä on kaksi nuotiopaikkaa, jotka ovat vuokrattavissa myös ilman rakennusta. Lähde kulkemaan metsään ja vietä tuokio nuotiolla, paista makkarat ja nauti nokipannukahvit. Nuotio on myös mukava paikka aloittaa tapahtuma, vaihtaa kuulumiset ja nauttia alkupalat ennen siirtymistä sisätiloihin.

Tervetuloa järjestämään tapahtuma!

Hinnat:

Sunnuntai-perjantai
Alle 10 henkilön ryhmä 200 €/4 tuntia
Yli 10 henkilön ryhmä 450 €/4 tuntia
Koko päivä 650 €

Lauantai
Koko päivä 850 €
Huvilan varauksen yhteydessä 650€

#nuuksionwäinölä
#wäinöläofnuuksio

Kulje Wäinölän portista
ja astu aikaan menneeseen.
Kuule Kalevalan tarinoista
ja sukella esi-isiemme myytteihin.

Nauti Nuuksion rauhasta
ja aisti yhteys luontoon.
Maista Wäinölän kauhasta
ja kuule ikiaikaiset laulut.

Tule Wäinölään
missä pysähtyy aika.
Nauti vieraanvaraisuudestamme,
ja koe Nuuksion Taika.

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun