PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

TAPAHTUMATILA NUUKSION WÄINÖLÄ

Nuuksion Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtumatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölässä suomalaiset perinteet ovat kunniassa, se on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja rakennettu rautakauden henkeen.

TUNNELMALLINEN HIRSIRAKENNUS

Perinnerakentamista metsään

Wäinölä on rakennettu käsinveistetystä hirrestä ja sen suuri tulisija tuo tunnelmaa ja lämpöä sekä palvelee ruuanlaitossa. Taljoilla ja ryijyillä peitetyille penkeille neljän pitkän pöydän ääreen mahtuu 45 ruokailijaa, alle 20 henkilön ryhmille pöydät yhdistetään yhdeksi isoksi juhlapöydäksi. Wäinölässä tarjotaan villiruokaa, tulilla valmistettua kalaa ja riistaa sekä metsän antimia: sieniä, villiyrttejä ja marjoja.

MONIPUOLISESTI TAPAHTUMIA

Ohjelman parissa

Nuuksion Wäinölässä on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia: mm. ohjelmallisen ruokailun, tunnelmalliset häät,  ikimuistoiset syntymäpäivät ja yritysten virkistyspäivät. Wäinölä sijaitsee mäen päällä järvinäköallalla, sen vieressä on nuotiopaikat istuskella tulen äärellä ja nauttia nokipannukahvit.

MONIPUOLISESTI TAPAHTUMIA

Ohjelman parissa

Kauttamme järjestyy Wäinölän tunnelmaan sopivaa ohjelmaa, mm. kansanmuusikko Ulla ja tarinankertoja Ukko, sekä monipuolista ohjelmaa ympäröivässä luonnossa: perehdy villiyrtteihin, opettele selvitymistaitoja tai lähde melomaan. Wäinölän läheisyydessä on rantahuvilamme Villa Paratiisi, jossa järjestyy majoitus 15 henkilölle.

HUHTIKUUSSA VALMIS

Tervetuloa viettämään tapahtumaa!

Wäinölä valmistuu huhtikuussa ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi heti kun tapahtumia on taas turvallista järjestää.

#nuuksionwäinölä
#wäinöläofnuuksio

Kulje Wäinölän portista
ja astu aikaan menneeseen.
Kuule Kalevalan tarinoista
ja sukella esi-isiemme myytteihin.

Nauti Nuuksion rauhasta
ja aisti yhteys luontoon.
Maista Wäinölän kauhasta
ja kuule ikiaikaiset laulut.

Tule Wäinölään
missä pysähtyy aika.
Nauti vieraanvaraisuudestamme,
ja koe Nuuksion Taika.

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun