PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

KOKOUS - TIIMI - KICK-OFF - VIRKISTYS -TYHY-PÄIVÄ

TULE NUUKSIOON VIETTÄMÄÄN YHTEISTÄ PÄIVÄÄ

Nuuksiosta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja kokous- ja virkistyspäivän järjestämiseen, alle 40km Helsingin keskustasta ja lentokentältä: Villa Paratiisi järven rannalla, Wäinölä metsän siimeksessä, Nuuksion Pohjoinen Portti Vihdintien varrella,  Suomen luontokeskus Haltia Nuuksion sydämessä  sekä Nuuksion kansallispuisto ja sen upea luonto. Tutustu valmiisiin ohjelmiimme, kerro tarkemmin toiveistanne ja järjestämme päivänne Nuuksiossa.

”Ystävällinen ja joustava palvelu kera maistuvan ruoan tarjosi mahtavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Suosittelemme Villa Paratiisia virkistys- ja kokoustilaisuuksiin.”
– A-Insinöörit syksy 2019

PÄIVÄ VILLA PARATIISISSA

PAIKKA JÄRVEN RANNALLA, OMASSA RAUHASSA

Vietä päivä Villa Paratiisissa, missä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa. Huvilassa on tilat 20 henkilölle ja majoitus kuudessa huoneessa 14 henkilölle. Kokousta huvilassa suurten ikkunoiden ääressä, kesäaikaan vaikkapa katetulla terassilla veden ääressä. Tutustu huvilan tiloihin ja katso Villa Paratiisi -videolta, miltä meillä näyttää.

  • Päivätilaisuus  580 €/ 8h
  • Päivä saunan kanssa 780 €/ 12h
  • Lounaasta lounaaseen 980 € /24h
  • Kaksi kokouspäivää 1285 € / 32h

Hintoihin (alv% 0) sisältyy kokousvälineet (wlan, iso näyttöruutu ja fläppitaulu) sekä kokouskahvit, ja yli 8 tunnin ohjelmiin puulämmitteinen sauna.

PAIKKA METSÄN SIIMEKSESSÄ, LUONNON HELMASSA

Vietä osa ohjelmasta Wäinölän tunnelmassa, ruokaile upeassa perinnerakennuksessa, aisti menneen ajan  tunnelma ja kädentaitojen  jälki. Wäinölään mahtuu ruokailemaan 45 henkilöä ja siellä voidaan järjestää osa aktiviteeteista kuten jooga ja kädentaitoja.

LISÄPALVELUT

Kaikki tarjoilut onnistuvat kauttamme, tutustu täällä ruokalistaamme. 
Lämminvesipalju 240 € ja pyyhkeet 4 €/kpl.
Tutustu monipuolisiin ohjelmiimme ja lisää päivään esim. metsäretki, melontaa, kalliolaskeutuminen tai käden taitoja.

VIRKISTYSPÄIVÄ NUUKSIOSSA

LUONNON HELMASSA

Lähde kulkemaan metsän siimekseen ja pysähdy retken varrella kuuntelemaan tarinoita Nuuksion luonnosta. Nauti nuotiolla nokipannukahvit, paista makkarat tai nauti nuotioateria. Vietä koko päivä luonnossa, ohjelman kesto 4 tuntia. Lue lisää

NUUKSION POHJOISELLA PORTILLA

Pohjois-Nuuksiosta löydät luonnon rauhaa sekä erämaan tunnelmaa ja alueella on monipuolisia reittejä patikointiin ja Fatbike-pyöräilyyn. Nuuksion Pohjoiselle Portilla on lähes 200 vuotta kahvilaksi kunnostettu väentupa, jossa 50 henkilöä mahtuu kokoustamaan ja ruokailemaan. Lue lisää

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIASSA

Suomen luontokeskus Haltiassa voit kokoustaa, tutustua näyttelyihin ja osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin. Haltian auditorioon mahtuu 200 henkilöä kokoustamaan, Haltian ravintolassa pääsee herkuttelemaan luonnon antimilla ja metsänuotiolla voi nauttia nuotiokahvit.

Kaunis kiitos joulukuisesta päivästä Suomen luonnossa! Tiimipäivämme oli kaikin puolin onnistunut. Erityinen kiitos hyvin toimineista järjestelyistä ja hyvästä ruoasta. Villa Paratiisi on todellinen paratiisi luonnon helmassa ja loistava paikka rentoutua kiireen keskellä. Ihana paikka!

– Nordea, Marja Seppänen

Kiitos ihanasta paikasta, ruuasta ja tunnelmasta!

– MTV, Merja Kaikkonen

Vietimme kesällä henkilökunnan virkistyspäivää ja yövyimme Villa Paratiisissa.
Ihanan rauhallinen paikka, kauniissa maisemassa. Kaikki sujui moitteettomasti.
Ulkoterassit takkoineen viehätti erityisesti ja sauna :)

– Sunpiha Oy, Ulla Ahvenainen

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun