PYYDÄ TARJOUS

VASTUULLINEN KOKOUSPÄIVÄ Paratiisin tapaan

Haluatko pois kaupungin hälystä ja kiireestä, paikkaan missä aika pysähtyy ja ajatuksille on tilaa? Haluatko toteuttaa kokouspäivän, joka tukee tietoista läsnäoloa, osallistamista ja käsiteltävien asioiden sisäistämistä? Haluatko että kokouspäivästä jää mahdollisimman pieni hiilijalanjälki ja opit tekemään vatuullisia valintoja? Jos vastasit “kyllä” näihin kysymyksiin, niin kokouspäivä Paratiisin tapaan on tarkoitettu juuri sinulle.

METSÄN TAIKAA metsänuotiolla ja metsäpolulla
Kokouspäivä käynnistyy virittäytymällä metsän taikaan. Metsäaamiainen sisältää virkistävän koivumahlajuoman, nokipannukahvit ja omin ajatuksin paistetun rieskan.  Aamiaisen jälkeen viritellään aistit hiljaisella, luonnolle läsnäolevalla kävelyllä, joka rauhoittaa mielen ja antaa tilaa päivän kokousasioille.

KOKOUS Villa Paratiisissa
Kokoustilat ovat valoisassa huvilassa, jonka suurista ikkunoista näet rauhoittavan järvimaiseman. Kokouksen  edetessä voit pitää mielesi keskittyneenä pienillä harjoitteilla. Kokousohjelmaan voit halutessasi tilata kouluttajamme palveluja.

RUOKAILU rantanuotiolla
Energiaa kokouspäivään ammennetaan villilounaalla tulen äärellä.  Tarjolla on maittava lounas, joka koostuu kalasta, villiyrteistä ja kasviksista.

LUONNON LUMOA  järven rannalla
Iltapäivän piristykseksi tarjoillaan paussimarjoja ja pakurikääpäjuomaa.

LUONNONSUOJELUA 
Haluatko tukea Itämeren vai ikimetsien suojelua?  Hyvän tekeminen antaa hyvän mielen kotiinviemiseksi.


Vastuullista kokouspäivää voit täydentää valitsemalla joitakin seuraavista lisäpalveluista:

LIIKKUMISEN ILOA järvellä tai metsässä
Kokousohjelman jälkeen päivän agendan asioita sisäistetään liikunnallisella aktiviteetillä vuodenajan olosuhteita hyödyntäen. Voit lähteä kävelemään tai melomaan, talvella kulkemaan lumikengillä tai potkukelkalla.

PARATIISIN SAUNA
Rentoudu puulämmitteisen saunan pehmeissä löylyissa ja virkisty vedessä, talvella avannossa.

PARATIISIN PIDOT
Pitojen keskiössä on tunnelmallinen yhdessä oleminen. Nauti kauden herkkuja, jotka on maustettu kiireettömyydellä ja läsnäololla, ja joita tarjoillaan pitkin tunnelmallista iltaa. Pitoja voi viettää säänhaltijan mielenliikkeitä noudatellen sisällä tai tulen äärellä ulkoterassilla.