PYYDÄ TARJOUS
VERKKOKAUPPA

KESÄKAUDEN OHJELMIA

Kesäkaudella Nuuksion luonto tarjoaa upeat puitteet monipuolisille aktiviteeteille ja ohjelmille niin metsässä kuin vesillä. Huonolla ilmalla voimme järjestää ohjelmaa Wäinölän hirsirakennuksessa.

KESÄN TAIKAA-OHJELMA 2,5 h

Kesän taikaa-ohjelma sisältää kaksi tunnin aktiviteettia, jotka voit valita neljästä vaihtoehdosta: melonta, kalliolaskeutuminen, Fatbike-pyöräily ja jousiammunta. Kaikki aktiviteetit toteutetaan Villa Paratiisin ja Wäinölän välittömässä läheisyydessä.

FATBIKE-PYÖRÄILY

MELONTA

JOUSIAMMUNTA

KALLIOLASKEUTUMINEN

RETKELLE TAI SEIKKAILEMAAN

Lähde retkelle Nuuksion kansallispuistoon, jonka teema voi vaihdella vuodenaikojen mukaan; keväällä lintuja, kesällä villiyrttejä, syksyllä sieniä ja marjoja, ja talvella eläinten jälkiä. Voit lähteä myös seikkailemaan Nuuksion metsiin ja opetella selviytymistaitoja tai pelata Metsäpakopeliä. Wäinölässä järjestämme viikinki-ja Kalevala-teemaisia roolipelejä.

LUONTORETKI

SELVITYMIS-SEIKKAILU

ROOLIPELI

METSÄPAKOPELI

SAUNAOHJELMIA

Nauti Villa Paratiisin saunan lempeistä löylyistä, virkistäydy järven viileydessä ja rentoudu paljussa. Saunan yhteyteen voimme järjestää myös ohjelmia kuten yrttijalkakyvyn ja vihtomisen.

PUULÄMMITTEINEN SAUNA

LÄMMINVESIPALJU

UINTI

YRTTIJALKAKYLPY

KANSANPERINNE OHJELMIA

Olemme erikoistuneet suomalaisiin kansanperinne-ohjelmiin,  tutustu esi-vanhempiemme perinteisiin ja sukella menneisyyden myytteihin. Kansanperinne-retkissä yhdistyy suomalainen perinnetieto ympäröivään luontoon ja tutustut Kalevalan tarinoihin, Karhumytologiaan  ja luonnon parantaviin voimiin.

KANSAMUUSIIKKIA

RUMPUMEDITAATIO

SOIVA METSÄRETKI

KANSANPERINNE-RETKI

KÄDENTAITOJA ja KEHONHALLINTAA

Käsillä tekeminen vapauttaa ajatukset lentoon ja synnyttää uutta. Jooga-hetki ja sirkus-kokeilu kehittävät kehon tietoisuutta ja hallintaa ja ne toteutetaan huonolla säällä Wäinölän hirsituvassa.

HUOVUTTAMINEN

KEHRÄÄMINEN

JOOGA

Seesteinen luonto tarjosi virkistyspäivällemme rentouttavat puitteet. Nautimme erinomaisesta ruoasta, joka tehtiin paikan päällä avotulella, ja keväisestä luonnosta. Seuraavan kerran taidamme jäädä jatkaa päiväämme Nuuksion tunnelmalliseen yöhön. Lähde sinäkin kokemaan luonnon lumo ja Paratiisin taika, suosittelemme lämpimästi.

– Vahanen International Oy

Olen noin 20 vuoden ajan järjestänyt työporukallemme virkistäytymispäiviä lukuisissa eri paikoissa ja tämä Haltian päivä jää kyllä ehdottomasti mieleen kaikkein onnistuneimpana. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

– YLE, Eva Lintunen

Kiitokset päivästä! Kaikki meni huippuhienosti, meillä oli kiva ilta, paikka oli mahtava ja ruokajärjestelyt toimi tosi hyvin.

– Quru, Mira Mäkiranta