VUOKRAA MÖKKI NUUKSIOSTA JÄRVEN RANNALTA

Vietä kokous- tai virkistyspäivä, synttärit, polttarit tai häät

Vuokraa mökki Nuuksiosta ja vietä aikaa työtovereiden, ystävien tai perheen kesken. Villa Paratiisi sijaitsee alle 40 km päässä Helsingin keskustasta ja Helsingin lentokentältä. Huvilaan mahtuu majoittumaan 14  henkilöä ja se soveltuu 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen. Huvila vuokrataan vain yhdelle ryhmälle kerrallaan. .Videolta näet miltä paikka näyttää ja löydät sen Googlen karttahaulla.

Tietoa huvilan vuokrauksesta kokous- ja koulutustilaisuuksiin löydät kokous-sivulta.
Kauttamme järjestyvät myös ruokailut sekä monipuoliset ohjelmat.

HINNAT

Huvilassa on kaksi makuuhuonetta (sänkypaikat 2 + 3+yläsänky) ja huvilan vieressä olevissa kahdessa mökissä 4 huonetta (sänkypaikat 2 + 2 ja 2+3).

TALVIKAUSI marras-huhtikuu

Huvila (2 huonetta), max 6 henkilöä
Ensimmäinen vuorokausi 480 €, seuraavat 240 €/vrk
Lisähuoneet 4 kpl, 2+2+2+3 henkilölle
Ensimmäinen vuorokausi 80 €/huone, seuraavat 40 €/vrk/huone

KESÄKAUSI touko-lokakuu sekä Joulu ja Uusi vuosi

Huvila (2 huonetta) + mökit ( 3 huonetta), max 12 hlöä
Ensimmäinen vuorokausi 880 €, seuraavat 580 €/vrk
Lisähuone 2 hlöä
Ensimmäinen yö 100 €/2 hlön huone, seuraavat 80 €

LISÄPALVELUT

 • Lämminvesipalju 240 €/kesällä, talvella lunastettava lisäpuut 30€
 • Siivous kesällä 140 € ja talvella 110 €/huvila ja 10 €/huone mökeissä
 • Lakanat 15 €/henkilö ja pyyhkeet 5 €/kappale
 • Kolmen vuodenajan makuupussi sisälakanan kanssa 25 €

Välinevuokrausta huvilan varauksen yhteydessä

Kesän vuokravälineiden päivähinnat:

 • Tiimikanootti 4 hlölle 45 €
 • Tiimikanootti 3 hlölle 35 €
 • Kanootti 2 hlölle 30€
 • SUP-lauta 50 €/2 kpl

Hintoihin sisältyy melat ja pelastusliivit.
Soutuvene ja pelastusliivit sisältyvät huvilan vuokrahintaan.

Talven vuokravälineiden päivähinnat:

 • Perinteinen potkukelkka 25 €/kpl
 • Lumikengät 20 €/pari
 • Retkiluistimet  25 €/pari
 • Liukulumikengät 35 €/pari
 • Teleskooppisauvat 5 €/pari

Lumikengät, retkiluistimet ja liukulumikengät (metsäsukset) ovat siteillä, jotka sopivat sopivat talvi- ja maastokenkiin.

RANTAHUVILA

Huvila järven rannalla

Villa Paratiisi on rakennettu vuonna 1961 metsästysmajaksi ja remontoitu perusteellisesti. Huvilassa on vanhan rakennuksen tunnelmaa nykyajan mukavuuksilla. Huvilan tilat ja vesi lämpiävät maalämmöllä ja oma jätevesijärjestelmä huolehtii asianmukaisesti jätevesistä. Pyrimme minimoimaan ympäristön kuormitusta mm. kierrättämällä jätteet, mihin opastamme myös vieraitamme.

OLOHUONE

Sisätilat oleiluun

Avarassa olohuoneessa on kaksi pöytää, iso pöytä suurien ikkunoiden edessä 12 henkilölle ja pienempi 6 henkilölle. Pöydät ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi pöydäksi. Varaava takka luo tilaan tunnelmaa ja ilmalämpöpumpun avulla lämpötila on säädettävissä. Olohuoneen kalusteet ovat vanhoja perinnehuonekaluja, ainoastaan pöydät ovat uusia, tosin niidenkin reunat on tehty vanhoista heinäseipäistä. Jos hankimme uutta, suosimme kestävää suomalaista käsityötä.

KEITTIÖ

Tilat ruuanlaittoon

Huvilassa on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon sekä sisällä että ulkona. Keittiössä on kaasuliesi, sähköuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Upeassa Festivo-jääkaapissa on reilusti tilaa ja pakastinlaatikko. Moccamaster-kahvinkeitin kahdella kannulla riittää isollekin porukalle. Huvilan perusvarusteisiin kuuluu astiasto 15 henkilölle. Keittiössä on suodatinpussit, perusmausteet, sokeri ja jauhot asiakkaiden käytössä.

MAJOITUSTILAT

Tilat huvilassa ja pihamökeissä

Villa Paratiisissa on majoitustilat 12+1 henkilölle. Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, toinen huone kahdelle ja toinen kolmelle henkilölle, huoneessa myösi lisäpaikka yläsängyssä. Kummankin huoneen vieressä on WC. Muut huoneet sijaitsevat kahdessa pihamökissä, jotka ovat huvilan välittömässä läheisyydessä. Mökeissä on 3 huonetta, 2 kahden hengen ja yksi kolmen hengen huone. Huoneiden vieressä on kuivakäymälä.

Yö laavussa

Jos haluat viettää elämyksellisen yön laavussa järven rannalla, se onnistuu turvallisesti Villa Paratiisin vieressä. Laavuun mahtuu mukavasti 4 henkilöä ja hyttysverho estää kutsumattomat vieraat. Lisämajoitteena laavun hinta on 30€/ hlö, hintaan sisältyy retkipatja. Lisämaksulla lämmin XL-makuupussi sisälakanalla 25€/höä.

Mikäli majoittujia on vähemmän kuin 12 henkilö, niin laavusta ei ole lisämaksua vaan se on vaihtoehtoinen majoituspaikka mökkimajotukselle.

Yö Tentsile-teltassa

Mikäli haluat viettää eksoottisen yön maanpinnan yläpuolella, luonnon ääniä kuunnellen, voit vuokrata käyttöösi Tentsile-puuteltan.  Pystytämme sinulle Tentsilen haluamaasi paikkaan omalla hehtaarin tontillamme, vaikka järven rannalle laavun viereen tai metsän siimekseen mäen päälle.  Tentsilessä voi nukkua mukavasti 2 aikuista. Tentsilen hinta 90€/ teltta, lisämaksulla lämmin XL-makuupussi sisälakanalla 25€/höä.

SAUNA

Tilat saunomiseen ja peseytymiseen

Villa Paratiisin puulämmitteinen sauna on remontoitu täysin vuonna 2017, sen seinät ovat tuppeen sahattua mäntyä ja leveät lauteet haapaa, molemmat omasta metsästä. Tumman tunnelmallisen saunan ylälauteelle mahtuu 7 henkilöä, alalauteelle 5. Saunatiloissa on 2 suihkua, WC sekä tilava pukuhuone. Saunasta pääsee terassin kautta sujuvasti paljuun ja laiturille uimaan, talvella pidämme avannon auki.

LÄMMINVESIPALJU

Paikka rentoutumiseen

Terassin yhteydessä on 7 hengen palju, joka lämpiää puilla. Paljuun menee vettä 1500 litraa ja sen lämmittämiseen aikaa 3 tuntia, mutta se on kaiken vaivan arvoista. Kun valoisana kesäyönä rentoutuu paljussa, voi vain kuvitella miten mahtavaa on talven pakkasissa lämmitellä tähtitaivaan alla.

TERASSIT

Ulkotilat oleiluun

Saunasta pääsee suoraan terassille, jonka toinen puoli on katettu ja jonka toinen puoli voidaan peittää markiisilla, jolloin sateen suojassa voi ruokailla 25 henkilöä. Terassilla on tulisija grillilevyllä ja hellauuni ruuanlaittoon. Terassilla on myös nuotiopata grillitasolla ja sen ympärillä penkit tunnelmalliseen tulisteluun. Huvilan laiturilta pääsee soutamaan, uimaan ja melomaan. Ilta-aurinko paistaa terassille kesällä parhaimmillaan klo 22 asti.

METSÄÄN

Tilat metsässä

Rannassa huvilan vieressä on laavu, jossa 4 henkilöä voi yöpyä rauhallista järvimaisemaa ihaillen. Yöpymään voi myös nousta ylemmäksi, puiden väliin ripustetussa Tentsile-puuteltassa on tilaa kahdelle.

Metsän siimeksessä, huvilan läheisyydessä on vuokrattava nuotiopaikka ja 20 henkilön kota sekä karhuaitta ohjelmallisiin tilaisuuksiin. Villa Paratiisista pääsee suoraan Nuuksion erämaihin, vieressä kulkevat opastetut patikkareitit ja talvella hiihtoladut.

AVANTOON

Talviaikaan järveen pulahtamaan

Huvilan terassilta kätevästi heti laiturin päässä on talviaikaan avanto, niin pitkään kuin järvi on jäässä. Avantouinnin jälkeen pulahda kätevästi paljuun tai saunan lämpöön.

MONIPUOLISET TILAT

Tilaa oleiluun, kokoustamiseen ja yöpymiseen

Viereisessä kuvassa on huvila-rakennuksen pohjapiirros, raksia klikkaamalla näet myös pihapiirin pihamökkeineen ja terassit ulkopöytineen. Huvila-rakennukseen on esteetön pääsy vaikka pyörätuolilla, mutta WC-tilat ovat pienet. Pihamökkeihin on portaita ja niissä on 2-3 sänkyä, joita voi yhdistää parivuoteiksi. Huvilassa on 5 huonetta ja 13 vuodepaikkaa. Huvilan päädyssä olevalle terassille paistaa aamulla, talon edessä olevalle terassille päivällä  ja saunan terassille illalla parhaimmillaan klo 22. asti. Paratiisi on suunniteltu yhdessäoloon ja ulkona viihtymiseen.

Hyvät muistot!

Kiitoksia teille että saimme tulla paikalle. Oli muuten hieno paikka, josta jäi hyvät muistot.

– Petri Jeskanen

Toiveidemme mukainen paikka!

Villa Paratiisi oli täysin toiveidemme mukainen, ja viihdyimme kaikki siellä mainiosti! Joukkomme (14 hlöä) ikähaarukka oli 1,5 v – 75 v, ja paikka sopi eri-ikäisten yhteiseen ajanviettoon erittäin hyvin, ja kaikille löytyi sopiva nukkumapaikkakin.

– Hanna Männynväli

Juhlapaikkana onnistunut!

Juhlat menivät hienosti ja paikka sai runsaasti positiivista huomiota. Monet kyselivät että mistä me tällainen paikka löydettiin ja vastattiin että netistä haulla: juhlapaikka ja vihti. Onneksi myös sää suosi ja pystyimme oleskelemaan ulkosalla koko illan nauttien kauniista maisemista ja illan tullen tunnelmallisesta ulkotakan valkeasta. Pikkumökeissä oli kuulemma nukuttanut oikein hyvin ja saunassa oli hyvät löylyt.

– Sari Löytynoja

Tutustu ohjelmiimme, palveluihimme ja ruokailuun